LSD Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
High Yield

92,95 kr.615,95 kr.

LSD Auto cannabisfrø fra Barney’s Farm er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellen et elite-udvalg af LSD og Super Magnum Auto. Målet var at skabe en autoblomstrende version af LSD der bevarede originalens enorme potens.

Denne autoversion lever op til sin legendariske forgænger, LSD fra Barney’s Farm. Den er utrolig potent og laver masser af kæmpe topskud, der vil sende dig flyvende til en anden dimension.

Vælg pakkestørrelse
92,95 kr.
230,95 kr.
354,95 kr.
615,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

LSD Auto er en potent,, robust, højtydende, let-at-dyrke, medium-størrelse cannabis, der blomstrer hurtigt og trives indendørs såvel som udendørs i kolde klimaer.

Den kan blive op til 120 cm i højden forudsat at den bliver plantet direkte i jorden eller i en stor potte. Den er klar til høst kun 64-70 dage efter spiring, og er ligeså hurtig som den er produktiv.

Det er en begyndervenlig sort, der er let at passe, og den er utrolig modstandsdygtig over for skadedyr, mug og meldug. Ydermere klarer lave temperaturer og trives derfor under næsten alle klimatiske forhold.

Smagen og aromaen er udsøgt og kompleks, og kombinerer søde og florale nuancer med noder af citron, fyrretræ og urter på en baggrund af jord (mindende om Skunk og Mazar-sorter).

Effekten er intens psykoaktiv, langtidsvarende, glædesskabende og yderst afslappende både mental og fysisk.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 70% Indica / 30% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-120 cm

Høsttidspunkt fra frø: 64-70 dage

Udbytte: Op til 650 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 23%

CBD-indhold: 1,2%

Varenummer (SKU): F8PJ9Z6ZFF Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen