Kush Mintz

Feminized photoperiod
Indica effect

107,95 kr.746,95 kr.

Kush Mintz cannabisfrø fra Barney’s Farm er en Indica-dominant sort, udviklet ved krydsning af Critical Kush og Mintz.

Vælg pakkestørrelse
107,95 kr.
269,95 kr.
423,95 kr.
746,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

KUSH MINTZ af Barneys Farm

Under vores selektive proces på Biscotti Mintz, introducerede vi en Critical Kush-fæno, der udviste en usædvanlig 30% Sativa-karakteristik. Dette kombineret med vores lækre Mintz frembragte noget meget spændende til bordet, en 70% Indica dominerende plante, helt unik for vores katalog, med fantastiske egenskaber.

KUSH MINTZ er med sin kraftfulde Himalaya OG Kush linage, en ekstremt kraftfuld Indica, nu med et 30% Sativa-boost. Eksplosionen af ​​Critical linage-infusionen, giver er enormt udbytte, både indendørs, og udendørs, med udendørs højder på op til 2 meter. Super stærk og robust med utrolige produktionsevner.

Mintz forstærker ikke overraskende, de berømte jordagtige fyrretræer og søde citrus Kush-aromaer yderligere, med antydninger af kaffe, og delikate hints af myntekager! KUSH MINTZ er ekstremt dækket af harpiks, klæbrig at røre ved ,med en tung belægning af trikomer, der dækker de velkendte lysegrønne farver, med lejlighedsvise mørkegrønne kontrasterende vifteblade, der stikker ud fra dens tætte blomstrende struktur.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 70% Indica / 30% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 100-110 cm

Blomstringstid: 55-63 dage

Udbytte: 600-650 g/m2

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): RBBC9Q6QSQ Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen