Glue Gelato Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
High Yield

92,95 kr.615,95 kr.

Glue Gelato Auto cannabisfrø fra Barney’s Farm er en Indica-dominant sort, skabt ved krydsning mellem Gorilla Glue, Gelato og en ukendt autoblomstrende sort.

Resultatet er en stærk, hurtigvoksende og produktiv hybrid, der kombinerer det bedste fra forældrenes genetikker.

Vælg pakkestørrelse
92,95 kr.
230,95 kr.
354,95 kr.
615,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Glue Gelato Auto er en let-at-dyrke, hurtigblomstrende, robust, produktiv, medium-størrelse cannabis, der udvikler et stort centralt topskud omkranset af masser af sidegrene med moderat afstand mellem stængelleddene.

Topskuddene er lækre, tætte, krystalliserede, fyldt med orange pistiller og kan tilegne sig smukke lilla nuancer, hvis temperaturen falder i slutningen af blomstringen.

Den bliver op til 120 cm i højden og kan høstes efter kun 64-70 fra spiring. Under optimale vilkår kan den give et afkast på op til 600 g/m2 indendørs og den er ligeledes produktiv udendørs.

Den er yderst resistent over for mug og spindemider, og kan fint klare moderat lave temperaturer. Dette bidrager til, at gøre den til en meget nem sort, at dyrke.

Smagen og aromaen er lækker, og består af en kompleks blanding af jord, søde nuancer af bær og frugter med strøg af chokolade og krydderier. Det er en velsmagende kombination, der er svær at beskrive, og som bør prøves.

Effekten er harmonisk balanceret mellem det cerebrale og det fysiske; den giver en intens humørforbedrende, afslappende og behagelig følelse, alt imens den transporterer dig til et indre psykedelisk landskab.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-120 cm

Høsttidspunkt fra frø: 64-70 dage

Udbytte: 600 g/m2

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): Z8XS1I1PQE Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen