Gelato #45

Feminized photoperiod
Balanced effect
High Yield

107,95 kr.746,95 kr.

Gelato #45 er et perfekt eksempel, på udførelse af selektiv avl, fra Barney’s Farm laboratorie. GELATO #45 forældre Sunset Sherbert, og Thin Mint Girl Scout Cookies gav efter udvælgelsen, en smukt afbalanceret 60% Indica-hybrid, som er et perfekt valg for avlere, med alle niveauer af erfaring, ekstremt tilgivende, men også meget alsidigt, kan bruges til en bred vifte af dyrkningsteknikker.

Vælg pakkestørrelse
107,95 kr.
269,95 kr.
423,95 kr.
746,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Gelato #45 har en ekstraordinær, unik smag og kontrastende aromaprofil, med diskrete antydninger af jordnære fyrretræer, blomster og skunky noter af citrus, mens de lækre søde aromaer, minder om mynte-chokoladeis og frugtagtige søde bær.

Gelato #45 er en stærk robust Plante som når 100-120 cm indendørs, når den får tid til at vokse, med en blomstringstid på kun 70 dage. Udendørs kan hun let vokse op til 2-2,5 m, og nå modenhed, i begyndelsen af ​​oktober.

Mørke livlige nuancer af lime, og olivengrønne store bæreblade, udvikler sig under væksten, og i de rigtige hænder, i de sidste stadier, af blomstringen dukker et spektakulært udvalg, af farver op. Med en baggrund af smukke kontrasterende blade, der viser en dyb lilla farve, med falmende røde og orange nuancer.

Tæt komprimerede orbitalformede knopper, der konstant svulmer i størrelse, dækkede lilla sukkerblade, bliver gradvist opslugt, af de opsvulmede limegrønne harpiks kirtler, dækket med ravfarvede pistiller, og gylden belægning, af klæbrige harpiksholdige trichomer, efterhånden som hun modnes.

Effekten er potent, opløftende, euforisk og afslappende.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium / 100-120 cm

Blomstringstid: 65-70 dage

Udbytte: 650-700 g/m2

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lav

Varenummer (SKU): LI3UCR626E Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen