Dos Si Dos Auto

Feminized Autoflowering
Indica effect
High Yield
Fruity

107,95 kr.746,95 kr.

Dos Si Dos Auto cannabisfrø fra Barney’s Farm er en Indica-dominant sort, og er fremavlet ved krydsning mellem Dos Si Dos (OGKB x Face Off OG x Girl Scout Cookies) og BF Super Auto #1.

Resultatet er en ekstraordinær autoblomstrende version af den berømte Dos Si Dos. Den udmærker sig bl.a. ved sit massive udbytte, høje THC-niveau, samt den store mængde krystaller.

Vælg pakkestørrelse
107,95 kr.
269,95 kr.
423,95 kr.
746,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Dos Si Dos Auto er en smuk, hurtigblomstrende, let-at-dyrke, medium-størrelse cannabis, der i løbet af kort tid udvikler et imponerende tæt hovedtopskud med lilla og grønne nuancer. Mange mindre ligeledes tætte, vægtige topskud fyldte med krystaller, omkranser hovedtopskuddet, og er en fryd for øjet.

Den egner sig godt til små indendørs arealer, hvor man vha. teknikker såsom LST og main-lining kan holde den lille, kompakt og diskret.

Den er klar til høst efter kun 70-75 dage fra spiring, hvilket, kombineret med et udbytte på op til 600g/m2, gør den til en virkelig produktiv cannabis.

Smagen og aromaen er gennemtrængende, intens og overdådig af citron og lime.

Effekten er kraftig, behagelig, får kroppen til at smelte og kan give voldsom appetit. Den vil få dig til at smile, mens kroppen bliver total afspændet og beroliget.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 65% Indica / 35% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 100 cm

Høsttidspunkt fra frø: 70-75 dage

Udbytte: Op til 600 g/m2

THC-indhold: +20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): P7AWNKIDQH Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen