Bubba Kush

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
Fast Flowering

84,95 kr.577,95 kr.

Denne bemærkelsesværdige plante nedstammer fra den berømte genetik, der oprindeligt blev opdaget af en, der kun er kendt som ‘Bubbha’ i USA. Den er nu blevet stabiliseret af vores hold og hævet til en standard, der passer til dets velkendte historie og omdømme.

Vælg pakkestørrelse
84,95 kr.
207,95 kr.
323,95 kr.
577,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Bubba Kush ™ fra Barney’s Farm

Dette er helt sikkert en af ​​de mest elskede Indica strains i verden, der tester overraskende 29% THC. Bubba Kush er en fræk, men alligevel produktiv plante, der ikke bliver for høj i løbet af sin hurtige 8 til 9 ugers blomstringsperiode.

På grund af denne egenskab kan hun være en ideel kandidat for dem, der søger en stærk hårdtslående stamme, der ikke optager en enorm mængde plads, mens de laver buds. Ydelsen kompromitteres ikke på nogen måde overhovedet, men det endelige udbytte på op til 600 g / m2 indendørs, det kan let opnås ved at anvende lidt kærlighed og omsorg for Bubbas behov.

Spræng dig selv ved at flyve ind i Bubba-verdenen, og oplev en af ​​de mest beroligende cannabis stammer i verden. Ægte afghansk landrace-slægt sikrer absolut enestående styrke med eksotiske dufte fra øst, der minder om aromatiske tyrkiske chokoladebarer.

Hvorfor ikke tage en tur på dens unikke magiske tæppe, der er den eneste Bubba Kush? Når du høster udendørs i den første uge eller to i oktober, vil du være meget glad for at finde solide skud af brændstofduftende godhed, der begynder at dække enhver gren.

Efterhånden som blomstringen udvikler sig, udvikler disse skud sig til nogle af de mest uforglemmelige cannabisperler, du nogensinde vil se i cannabis verdenen. Både appel såvel som hendes eftertragtede effekter er helt uden for skalaen. Gå ikke glip af Bubba, hvad du end gør!

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 70% Indica / 30 Sativa

Område: Indendørs

Højde: 100-120 cm

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 550-600 g/m2

THC-indhold: 29%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): PC8959325U Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen