Blue Sunset Sherbert

Feminized photoperiod
Balanced effect
THC
High Yield

107,95 kr.746,95 kr.

En Indica-dominant hybrid, der leverer enorme udbytte, uden at blive uhåndterbar, med massere sidegrene, stærke nok til at understøtte de tungeste skud. Superhurtig blomstring på kun 59 til 63 dage og producerer 650-700 g / m2. Kompakt i struktur, trichrom produktion er over gennemsnittet og den bliver omkring de 80 cm høj indendørs, udendørs kan hun nå overvældende to meter plus og høste op til 1 kg pr. Plante.

Vælg pakkestørrelse
107,95 kr.
269,95 kr.
423,95 kr.
746,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

BLUE SUNSET SHERBERT ™ fra Barney’s Farm

BLUE SUNSET SHERBERT ™ fuldender et blændende display i løbet af sine sidste dage i blomst, der viser en magisk transformation, der frembringer et fascinerende kalejdoskop af eksotiske farvede blade, lyse orange hår, fyldt med harpiks, der dækker de tætformede skud, som skinner med glitrene trichomer, der producerer THC-niveaue testet helt op til 28%.

Antydninger af Purple Punch og Sherbet Dib Dab, kan findes i denne fantastiske strain, dens høje terpenniveaue inklusive Limonen, Humulene, Terpinolene som sikrer en god kur, der fremhæver det lækre, søde slik, citrus skal og søde bær aromaer, som denne plante kan levere.

BLUE SUNSET SHERBERT ™ berusende og potent, der kombinerer det bedste fra begge verdener, øjeblikkeligt opløftet kreativ euforisk sativa high, kombineret med en knockout fuld krops Indica beroligende oplevelse! en perfekt måde at afrunde dagen på.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 65% Indica / 35% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 70-80 cm

Blomstringstid: 59-63 dage

Udbytte: 650-700 g/m2

THC-indhold: 26-28%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 73T9VZ8RUY Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen