Yuhbary

Feminized photoperiod
Sativa effect
THC
High Yield

259,95 kr.759,95 kr.

Yuhbary cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Sativa-dominant sort, skabt ved krydsning mellem den sjældne Apricot Jelly og Anesia’s egen Gelato Dream.

Resultatet er en på alle måder lækker cannabis, der tilmed har et godt afkast og fantastisk effekt.
 
NB: Fås også i autoblomstrende version: Auto Yuhbary
 

Vælg pakkestørrelse
259,95 kr.
399,95 kr.
759,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Yuhbary er en utrolig potent, energisk, produktiv, medium/stor-størrelse cannabis, der strækker sig en del i blomstringen og danner generøse mængder af tykke, krystalliserede topskud.

Den responderer godt til forskellige kultiveringsteknikker såsom super-cropping, LST og SCROG. Dette kan være en fordel ift. at styre dens energiske vækst og tendens til at vokse højt.

Smagen og aromaen er udtrykt, kompleks og himmelsk frugtig; en unik blanding af sød melon, lækker slik og et strejf af muskatnød.

Effekten er øjeblikkelig, langtidsvarende og ekstremt potent. Den giver en energisk, euforisk, glad følelse, der udvider dine sanser og inspirerer til kreative og sjove stunder. Dog skal man være varsom med indtagelsen, da den er enormt potent.

Medicinsk er den, grundet det høje THC-indhold på +32%, et ideelt valg til terapeutiske formål såsom migræne, depression, angst og ADHD/ADS.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 30% Indica / 70% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 90-140 cm

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 550 g/m2

THC-indhold: +32%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 9JLGJLQI2F Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen