The Sin

Feminized photoperiod
Balanced effect
THC
Medical

269,95 kr.759,95 kr.

The Sin cannabisfrø fra Anesia Seeds er en lettere Sativa-dominant hybrid, skabt ved at krydse to exceptionelle og ekstremt potente sorter: En Mambo MG, udvalgt på baggrund for maksimal potens, og en Hectane Elite-stikling med et kompleks terpen-profil. Begge sorter er sjældne, men højt værdsatte i USA og har mange tilhængere.

Vælg pakkestørrelse
269,95 kr.
415,95 kr.
759,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

The Sin er en ekstremt potent (op til 37% THC), hurtigblomstrende, produktiv, medium-størrelse cannabis, der når en en gennemsnitlig højde på 110-130 cm indendørs. Efter en kort blomstringstid på 9-10 uger, leverer den et stort udbytte af intens lækre afgrøder af premium kvalitet.

Den har et massivt indhold af THC og andre cannabinoider.

I takt med at blomstringsfasen skrider frem, udvikler topskuddene sig til at være dækket af et tykt lag, glinsende krystaller og smukke lilla nuancer på sukkerbladene.

Topskuddene har en vidunderlig frugtagtig aroma, der minder om kirsebær med noder af sandeltræ. Smagen er frugtagtig, sød og sur og har et lækkert strejf af vanilje.

Effekten kommer hurtigt og hårdt. Den rammer dit hoved med en kæmpe mental energi og svimlende eufori. Det gør dig glad og sandsynligvis tavs i starten. Senere begynder en flydende og kraftig, fysisk rus, der afslapper dig i dybden. Efter en tilvænningsfase til den høje potens, vil den erfarne bruger nyde en krystalklar cerebral rus kombineret med en holistisk dybt fysisk afslappende ro.

På grund af det super høje gennemsnitlige THC-indhold på 28-37%, er The Sin et perfekt valg til at behandle og lindre sygdomme såsom depression, kronisk stress, appetitløshed eller kvalme og kronisk træthed.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 40% Indica / 60% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 110-130 cm (indendørs) 200-250 cm (udendørs)

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 500-550 g/m2 (indendørs) 800-1000 g/plante (udendørs)

THC-indhold: Op til 37%

CBD-indhold: Lav

Varenummer (SKU): MC4115NH81 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen