Sleepy Joe

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
High Yield

259,95 kr.729,95 kr.

Sleepy Joe cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort, fremavlet ved krydsning mellem en Obama Kush, nøje udvalgt med henblik på maksimal potens og aroma, og Anesia’s egen THC-basker Nova OG.


Resultatet er en super potent cannabis med fremragende aroma og terapeutiske egenskaber.

Vælg pakkestørrelse
259,95 kr.
399,95 kr.
729,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Sleepy Joe er en skøn, robust, hurtigblomstrende, produktiv, medium-størrelse cannabis, der udvikler en typisk Indica-struktur; busket, hårdfør og med ét stort centralt hovedtopskud omkranset af sidegrene fyldt med masser af glitrende, aromatiske topskud.

Topskuddene er store og massive med en krystallisering godt over middel. Disse får ofte smukke lilla, næsten sorte, farver, og er en fryd for øjet.

Den moderate størrelse og struktur, kombineret med den korte blomstringstid på 8-9 uger, gør den særdeles velegnet til SOG-kultivering eller forskellige træningsmetoder.

Smagen og aromaen er udtrykt og minder om friske jordbær og saftige citroner.

Effekten er virkelig potent og langtidsvarende. Den giver en kraftig fysisk afslappende fornemmelse i kroppen og giver samtidigt et vidunderlig skud af eufori og kreativitet.

Den narkotiske og intense effekt overrasker selv erfarne brugere med en høj tolerance og bør ikke undervurderes; den særlige cannobinoideprofil, og imponerende høje THC-indhold på op til 34%, kan nemt overvælde de fleste.

Terapeutisk har den efter sigende fremragende muskelafslappende egenskaber og egner sig til smertelindring samt imod søvnløshed.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 110-130 cm

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 600 g/m2

THC-indhold: 34%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): C3YUXK7J1F Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen