Purple Domina Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
Medical

219,95 kr.579,95 kr.

Purple Domina Auto cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Purple Kush, Black Domina og Ruderalis.

Resultatet er en super lækker, smuk, autoblomstrende Indica med et højt THC-indhold og mange imponerende egenskaber over hele linjen.


Vælg pakkestørrelse
219,95 kr.
329,95 kr.
579,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Purple Domina Auto er en let-at-dyrke, hurtigblomstrende, hårdfør, lille/medium-størrelse cannabis, der i løbet af 9 uger producerer generøse mængder tunge afgrøder.

Topskuddene er kompakte, hårde og dækket af et tykt lag krystaller. THC-indholdet er målt til 18-22%, hvilket er meget højt særligt for en auto.

Den vokser energisk og udvikler en struktur typisk for Indica; ét kraftig centralt hovedtopskud omkranset af mange mindre sidegrene.

Ydermere kan den tilegne sig utrolig smukke, lilla farver i slutningen af blomstringen, der kan gå over i nærmest sorte nuancer.

Den trives indendørs såvel som udendørs, og er særlig velegnet til nordisk klima, idet den har høj modstandsdygtighed over for mug og andre fugt-relaterede problemer.

Smagen og aromaen er meget frugtig med stærke undertoner af jord.

Effekten er potent, langtidsvarende og øjeblikkelig. Den giver en kraftig kropslig rus samtidigt med en mentalt stimulerende og opløftende følelse. Perfekt til gaming, film, musiklytning og aften-hygge.

Medicinsk er den brugt til bl.a. søvnløshed, stress og stimulering af appetitten.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-120 cm

Blomstringstid: 63 dage

Udbytte: Op til 180 g/plante (udendørs) 500 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 18-22%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): ARTEITV9RD Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen