Pineapple Runtz Auto

Feminized Autoflowering
Indica effect
THC
Fast Flowering

199,95 kr.569,95 kr.

Pineapple Runtz Auto cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort, skabt ved krydsning mellem en særlig potent og velsmagende Pineapple Kush, en fabelagtig White Runtz og til sidst et lille strejf af Ruderalis.

Det er en udsøgt, delikat Indica, der trods sin diskrete størrelse, har mange attraktive egenskaber: Himmelsk smag af frugt, forrygende kraftig effekt og stort afkast.

Vælg pakkestørrelse
199,95 kr.
317,95 kr.
569,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Pineapple Runtz Auto er en skøn, let-at-dyrke, robust, hurtigblomstrende, lille/medium-størrelse cannabis, der på forbløffende kort tid producerer masser af store, fede topskud, der glitrer og skinner af det tykke lag krystaller.

Med en blomstringstid omkring 60 dage og et afkast på op til 600 g/m2 indendørs og op til 200 g/planten udendørs, er det en produktiv afgrøde, der utvivlsomt vil vække begejstring hos enhver dyrker.

Den vokser energisk og er ekstremt hårdfør, hvilket gør den velegnet til begyndere såvel som øvede, der ønsker masser af topskud på en nem og hurtig måde. Smagen og aromaen er en udsøgt blanding af søde frugter såsom ananas og mango.

Effekten er ekstremt potent, langtidsvarende og øjeblikkelig. Den giver en kraftig fysisk følelse, der beroliger og afslapper hele kroppen i dybden, og får dine sanser til at danse. Stort indtag vil nemt få dig til at falde i søvn med et stort smil på læben.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-100 cm (udendørs) 60-90 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 56-63 dage

Udbytte: Op til 200 g/plante (udendørs) 450-500 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 26%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 352MZ43313 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen