Oracle Octane

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
High Yield

269,95 kr.759,95 kr.

Oracle Octane cannabisfrø fra Anesia Seeds er en lettere Indica-dominant sort, udviklet gennem 8. generationer, at krydse en exceptionelt potent og aromatisk Blackberry Octone med Anesia’s egen uudgivne sort, Blackberry Oracle.

Resultatet er en fantastisk potent cannabis med en uforglemmelig, himmelsk smag, godt udbytte og en fremragende effekt.

Vælg pakkestørrelse
269,95 kr.
415,95 kr.
759,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Oracle Octane er en ekstremt potent, aromatisk, energisk voksende, medium-størrelse cannabis, der efter en forbløffende kort blomstringstid på 8-9 uger giver et udbytte på 550 g/m2 eller 850 g/plante.

Den har en robust struktur med store blade og topskud, der ofte kan udvikle nuancer af rød, dyb lilla og som kan gå hen og blive næsten sorte.

Topskuddene er kraftige, saftige og belagt med et stå tykt lag krystaller, at de næsten er hvide mod slutningen af blomstringen.

Smagen og aromaen er intens og minder om sødebær og friske citroner.

Effekten er yderst potent, langtidsvarende og øjeblikkelig. Den rammer allerede efter et par sekunder, hvor den oversvømmer hele kroppen med en opmuntrende følelse af lykke. Jo dybere og dybere du synker ind i denne euforiske tilstand, jo stærkere vil de beroligende fysiske effekter træde i kraft. Du vil langsomt lulle dig ind i en dyb tilstand af afslapning, mens lader dine sanser danse.

Terapeutisk bliver den anvendt til behandling og lindring af kroniske smerter, depression, spasmer, søvnløshed og kronisk stress.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 120-130 cm (indendørs) 200-250 cm (udendørs)

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 550 g/m2 (indendørs) 850 g/plante (udendørs)

THC-indhold: +35%

CBD-indhold: Lav

Varenummer (SKU): ZJ8T75A579 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen