Future #1

Feminized photoperiod
Balanced effect
THC
Cup Winner

259,95 kr.759,95 kr.

Future #1 cannabisfrø fra Anesia Seeds er en prisvindende 50/50 Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem Gorilla Glue #4 og StarFighter F2.

Med et af de højeste THC-niveauer i verden er Future #1 ikke for sarte sjæle; og bliver jævnligt målt til 37% THC i laboratorietest.
 
NB: Fås også i autoblomstrende version: Auto Future #1

 

Vælg pakkestørrelse
259,95 kr.
399,95 kr.
759,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Future #1 er en ekstremt potent, produktiv, let-at-dyrke, medium-størrelse cannabis, der producerer massevis af kvalitetsafgrøder. Topskuddene er super krystalliserede, aromatiske, saftige og kraftige.

Den korte blomstringstid kombineret med et afkast på 500 g/m2, gør den velegnet til kommercielle formål, samt til alle som vil have masser af højpotente afgrøder på kort tid.

Fantastiske resultater opnås med nemhed, da den ikke kræver andet end en velbalanceret gødning, tilstrækkelig af lys, godt gromedie og ventilation. Det anbefales at beskære sidegrenene i bunden og toppen for at optimere vækstmønstret og i sidste ende afkastet.

Smagen og aromaen er fyldig og frugtig; en blanding af mango og ananas.

Effekten er – med sine 37% THC – særdeles kraftig og langtidsvarende. Den giver en stimulerende, stærkt euforisk rus med psykedeliske elementer, der udvider sanserne. Samtidigt er den ekstremt afslappende og giver en behagelig følelse af vægtløshed og positivitet.

Den er velegnet til sensuelle oplevelser, kreativt arbejde og hygge alene eller med vennerne. Folk med et lavt toleranceniveau skal dog passe på og indtage med varsomhed, da har evnen til at slå benene væk under selv de mest garvede cannabisentusiaster.

Medicinsk er den velegnet til smertelindring, depression, kvalme og symptomer på stress og overarbejde.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 50% Indica/ 50% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 110-130 cm

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 500 g/m2

THC-indhold: 37%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): TW2RM7VIZ1 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen