Foster

Feminized photoperiod
Sativa effect
THC
High Yield

269,95 kr.759,95 kr.

Foster cannabisfrø fra Anesia Seeds er en hybrid med en lettere Sativa-dominans, skabt ved at krydse en særligt THC-rig Emperor Cookies Dough med Anesia’s egen superpotente Sleepy Joe.

Resultatet af denne krydsning er en premium-sort, der leverer en vild effekt og en kompleks terpen- og cannabinoideprofil.

Vælg pakkestørrelse
269,95 kr.
415,95 kr.
759,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Foster er en ekstremt potent, modstandsdygtig, produktiv, hurtigblomstende, medium/stor-størrelse cannabis, der vokser energisk og udvikler mange kraftige sidegrene med tunge topskud.

Den har et godt udbytte på op til 550 g/m² eller 1000 g/plante. Mod slutningen af blomstringen er topskuddene dækket af et tykt tæppe glintrende krystaller, og udsender en intens sød, frisk aroma.

Den er perfekt til at dyrke i en SCROG eller SOG, og har ydermere et meget gunstigt blomst-til-blade-forhold, hvilket gør efterbehandlingen nem og hurtig.

Smagen og aromaen er kompleks og minder om kaffe, karamel, friskbagte kager og vanilje.

Effekten er med sin 35% THC hæsblæsende kraftig. De første par minutter vil du ikke kunne mærke så meget, men den kommer snigende ind på dig, og der udfolder sig lige pludselig en yderst potent cerebral effekt. En svævende energi og eufori fylder dit sind og spreder en følelse af motivation og lethed. Dette akkompagneres af en sitrende, varm fornemmelse, der breder sig ud i kroppen, og får dig til at slappe helt af med et stort smil om ørerne.

På grund af det høje THC-niveauer på op til 35% vil denne sort glæde og udfordre dem med en høj tolerance, men vil utvivlsomt ligge de mindre rutinerede brugere ned i flere timer. På grund af dette anbefales Foster ikke til begyndere, da den kan være tricky at dosere og håndtere.

I kraft af sin komplekse terpen- og cannabinoid-profil, en lignende bred vifte af anvendelser til terapeutiske formål. Den kan hjælpe med at reducere stress, har en humørforbedrende effekt og er ekstremt nyttigt mod smerte og inflammation. Den kan også hjælpe med at lindre symptomerne på depression og angst, samt hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten.

Denne sort kan være et godt valg for dem, der søger en afbalanceret effekt, der kan hjælpe med at afhjælpe forskellige mentale og fysiske problemer.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 40% Indica / 60% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 100-150 cm (indendørs) 200-300 cm (udendørs)

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 550 g/m2 (indendørs) 800-1000 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 35%

CBD-indhold: Lav

Varenummer (SKU): 9FD4275A9Q Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen