Dankberry

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
Extraction

269,95 kr.829,95 kr.

Dankberry cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem de to unikke sorter Skunkberry og Little Devil.

Målet med dette kryds var at skabe med højest muligt THC-indhold , en bred sød terpen-profil og godt afkast.

Den udmærker sig derfor – ikke overraskende – ved sin superpotente effekt, imponerende THC-indhold på 35%, samt en delikat smag af modne bær og nødder.

Vælg pakkestørrelse
269,95 kr.
434,95 kr.
829,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Dankberry har 2 fænotyper, der er lidt forskellige i vækst og blomstringstid. Blomstringstiden for den mere stærke og mørkere fænotype er omkring 60 dage, mens den lysere og højere fænotype har brug for 5-10 dage længere. Den når et gennemsnit på 550 g/m2 indendørs.

Udendørs i varme klimaer kan Dankberry høstes i slutningen af september med udbytter på op til 1000 g/plante.

Under blomstringsfasen bliver topskuddene dækket af et gradvist tykkere og tykkere lag krystaller, der omslutter hele planten og endda dens bæreblade.

På grund af den store krystalproduktion og smagfulde terpen-profil er denne sort perfekt til udarbejdelse af koncentrater og ekstraktioner.

Den er ideel til avancerede cannabisbrugere og erfaring med cannabis-dyrkning er anbefalet, da den kræver specielle dyrkningsbetingelser.

Smagen og aromaen er kompleks, bred og udpræget lækker; blåbær, nødder og syrlig.

Effekten er ekstremt potent, øjeblikkelig og langtidsvarende. Den begynder heftigt med en hård cerebral følelse, der er stærkt euforisk og giver en munter, kreativ energi med risiko for grineanfald. Denne efterfølges af en stærkt afslappende fornemmelse i kroppen, der er i stand til at låse dig til sofaen i timevis.

Terapeutisk er den god til behandling af mild til moderat depression grundet dens stærkt humørforbedrende egenskaber. Den kan også stimulere appetitten hos nogen med en spiseforstyrrelse eller lav appetit på grund af medicin.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 130-160 cm (indendørs) 200-270 cm (udendørs)

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 550 g/m2 (indendørs) 800-1200 g/plante (udendørs)

THC-indhold: +35%

CBD-indhold: Lav

Varenummer (SKU): PXGG529CGM Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen