Chemdog

Feminized photoperiod
Sativa effect
THC
Strong Aroma

269,95 kr.799,95 kr.

Chemdog cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Sativa-dominant sort, skabt ved krydsning mellem de to legendariske og svært potente sorter: OG Kush og Sour Diesel.

Anesia Seeds’ version af denne cannabis-klassiker er ekstremt potent og har en gennemtrængende aroma, der uundgåeligt vil imponere enhver!

Vælg pakkestørrelse
269,95 kr.
419,95 kr.
799,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Chemdog er en fabelagtig, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, produktiv, medium-størrelse cannabis, der energisk udvikler masser af sidegrene fyldt med store, saftige topskud.

Den egner sig perfekt til SCROG- og LST-kultivering.

Det er en begyndervenlig plante, der ikke kræver det store for at trives. Den er ideel til kommercielle formål, hvor mere erfarne dyrkere uden de store vanskeligheder kan opnå helt forrygende resultater mht. afkast.

Smagen og aromaen er særdeles intens og kraftig; en frugtig blanding af citron og hindbær kombineret med lettere kemiske noder er en unik og utrolig lækker blanding.

Effekten er ekstremt potent, øjeblikkelig, langtidsvarende og typisk Sativa.

Terapeutisk er den – takket være dens enorme styrke (op til 32% THC) – velegnet til mange formål, såsom behandling og lindring af smerter, muskelspændinger, depression og stress.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 25% Indica / 75% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 120 cm

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 500 g/m2

THC-indhold: Op til 32%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 5DUXT7ITQ1 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen