Captain Future

Feminized photoperiod
Sativa effect
THC
High Yield

269,95 kr.799,95 kr.

Captain Future cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Sativa-dominant sort, skabt ved krydsning mellem deres egen superpotente Future #1 og en Emperor’s Cookies (Emperor OG x Girl Scout Cookies).

Resultatet er en vanvittig potent cannabissort, der foreløbigt er blevet testet til 36% THC, og har en tilsvarende imponerende terpen- og cannabinoideprofil.

Vælg pakkestørrelse
269,95 kr.
419,95 kr.
799,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Captain Future er en ekstremt potent, produktiv, energisk voksende, medium/stor-størrelse cannabis, der efter 10-11 ugers blomstring leverer 600 g/m2 topskud af højeste karat.

Topskuddene er fede, aflange og minder – trods dens 70% Sativa genetik – mere om Indica: De er stenhårde og kompakte.

De bedste resultater opnås ved SCROG-kultivering. Dette hjælper med at styre højden og understøtter grenene, som ellers kan blive vejet så meget ned af de tunge afgrøder, at de risikerer at knække.

Smagen og aromaen er intens sød og frugtig, og kan bedst beskrives som ananas og citrus med noder af mango. Det store indhold af Myrcene, Nerodiol og lime er ekstremt højt og forstærker effekten.

Effekten er ekstremt potent og udpræget Sativa: Opløftende, glædesskabende, euforisk og energisk.

Perfekt til sociale aktiviteter og til at slippe kreativiteten løs. Den vil ydermere give dig energien og lysten til at udføre almindelige praktiske gøremål med et smil på læben og stort fokus.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 30% Indica / 70% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 110-130 cm

Blomstringstid: 70-77 dage

Udbytte: 600 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 36%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 8PK8N82DRQ Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen