Blackberry Moonrocks

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
High Yield

259,95 kr.759,95 kr.

Blackberry Moonrocks cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort, udviklet ved krydsning mellem en ekstremt potent Blue Moonrock-hunplante og en Blackberry-hanplante med en særlig udtrykt terpen- og cannabinoideprofil.

Resultatet er en utrolig velsmagende og særdeles potent cannabis, hvis gigantiske THC-indhold og omfattende cannabinoideprofil sikrer en langtidsvarende og intens oplevelse.
 
NB: Fås også i autoblomstrende version: Auto Blackberry Moonrocks
 

Vælg pakkestørrelse
259,95 kr.
399,95 kr.
759,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Blackberry Moonrocks er en let-at-dyrke, hårdfør, produktiv, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis med en kompakt struktur og kæmpe klynger af tætsiddende topskud.

Topskuddene er kompakte, stenhårde og total dækket af et tykt lag krystaller med den herligste aroma. De kan ofte tilegne sig utrolig smukke blå og mørke nuancer.

Det store antal krystaller, og kvaliteten heraf, gør den perfekt til udarbejdelse af lækre ekstraktioner og koncentrater.

Smagen og aromaen er udtrykt; en blanding af lavendel, blåbær og solbær med lette noter af citrus.

Effekten er hårdtslående og langtidsvirkende. Den giver en kraftig kropslig Indica-rus, ledsaget af en dejlig humørforbedrende Sativa-effekt. Den sikrer en dyb søvn og er perfekt til afstresning efter en hård dag.

Medicinsk er den velegnet – grundet det super høje THC-indhold – til behandling og lindring af smerter, angst, MS og søvnproblemer.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 110-130 cm

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 550 g/m2

THC-indhold: 33%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 4GPAV51LB7 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen