Big Bazooka

Feminized photoperiod
Indica effect
Fast Flowering
High Yield

259,95 kr.739,95 kr.

Big Bazooka cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort, fremavlet ved krydsning mellem en række Big Bud og en udvalgt Jack Herer.

Resultatet er et sandt monster af en plante, der giver enorme mængder afgrøder af kæmpestore, krystalliserede topskud med en brutal Indica-effekt.

Vælg pakkestørrelse
259,95 kr.
389,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Big Bazooka er en robust, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, produktiv, medium/stor-størrelse cannabis, der udvikler en busket struktur og enorme, fede, tunge topskud dækket af et tykt lag aromatiske krystaller.

En ultrakort blomstringstid på blot 55 dage, kombineret med et imponerende udbytte på op til 800 g/m2, gør den velegnet til kommercielle formål, samt til alle der ønsker masser af afgrøder uden for meget ventetid.

Særlig produktiv er den i SOG, hvor det anbefales at sætte 16 planter pr. m2 (eller under hver lampe) efter 2 ugers vegetativ periode fra stikling.

Ydermere viser den god modstandsdygtighed over for meldug og skadedyr, og er på alle måder nem at dyrke og egner sig derfor til alle begyndere såvel som øvede.

De store topskud kræver dog, at man sørger for tilstrækkelig god ventilation, da man ellers risikere, at der går mug i topskuddene i slutningen af blomstringsfasen.

Smagen og aromaen er sød og citrusagtig ligesom lemonade.

Effekten er særdeles hårdtslående, øjeblikkelig og langtidsvirkende. Den giver en kraftig kropslig rus, der sandsynligvis vil sende dig direkte i sofaen. Perfekt til rekreation og afslapning efter en lang dag.

Medicinsk er den god til behandling af søvnløshed, stress og smerter.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: 120-150 cm

Blomstringstid: 55 dage

Udbytte: 800 g/m2

THC-indhold: 29%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 8RYI466W92 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen