Auto Strawberry Banana

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC

199,95 kr.569,95 kr.

Auto Strawberry Banana cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Sativa-dominant sort, skabt ved krydsning mellem en Chiquita Banana og en Strawberry Amnesia Auto.

Gennem et langt og omfattende avlsarbejde lykkedes det Anesia at stabilisere krydsningen og opnå en exceptionelt høj potens.

Resultatet er velsmagende og på alle måder fremragende cannabissort, der utvivlsomt vil henrykke Sativa-elskere verden over.

Vælg pakkestørrelse
199,95 kr.
325,95 kr.
569,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Strawberry Banana er en meget potent, let-at-dyrke, energisk voksende, medium-størrelse cannabis, der producerer et stort antal krystalliserede topskud med en fabelagtig terpenprofil, der er utrolig frugtig og frisk.

Fra spiring til høst tager kun 10-11 uger, hvor planterne når en gennemsnitlig højde på 80-120 cm og tilpasser sig alle miljøer – indendørs såvel som udendørs.

Smagen og aromaen er kompleks; intens frugtig og minder om jordbær og søde bananer.

Effekten er hårdtslående og øjeblikkelig (27% THC). Den generer en glædesskabende tsunami af eufori og kreativ energi, der opløfter og giver lyst til sociale aktiviteter. Den bliver dernæst ledsaget af en langtidsvarende fysisk og mental følelse af ren afslapning, der virker sanseudvidende, samt giver et stort smil på læben.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 15% Indica / 85% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-120 cm (udendørs) 80-100 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 70-77 dage

Udbytte: Op til 300 g/plante (udendørs) 450-500 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 27%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 8J8ADPA1D5 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen