Auto Sleepy Joe

Feminized Autoflowering
Indica effect
THC
Medical

225,95 kr.625,95 kr.

Auto Sleepy Joe cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort. Det er den autoblomstrende version af Sleepy Joe, og er skabt ved at krydse en Obama Kush med en Auto Nova OG.

Ligesom dens fotoperiode-variant kan denne Indica-sort prale af et enormt THC-indhold, en forbløffende frugtig aroma og fremragende terapeutiske egenskaber.
 

Vælg pakkestørrelse
225,95 kr.
349,95 kr.
625,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Sleepy Joe er en produktiv, let-at-dyrke, hårdfør, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der udvikler en busket, robust struktur og talrige kæmpe topskud med en god krystallisering.

Planternes højde er i gennemsnit 70-120 cm, hvilket, sammen med dens kompakte struktur, gør den velegnet til SOG-kultivering. Det er en begyndervenlig plante, som vil trives både indendørs og udendørs, så længe den får opfyldt dens basale behov for vand, lys og gødning.

Ydermere er det en hurtigblomstrende sort, der er klar til høst på 9-10 uger fra frøplante-stadiet, og den viser god modstandsdygtighed over for sygdomme og skadedyr.

Smagen og aromaen er udtrykt og kombinerer citrus og appelsin noder med friske jordbær og strejf af krydderier.

I kraft af dens høje koncentration af terpenerne Myrcene, Neridiol og Limonene, er dens effekt yderligere forøget. For at få mest ud af dens terpenprofil, anbefales det at dyrke den organisk.

Effekten er ekstremt potent, fysisk afslappende og giver et vidunderligt skud af eufori og kreative, sjove tanker.

Terapeutisk har den potentiale til at reducere smerter, afslappe muskler, modvirke søvnløshed, samt lindre symptomer på stress og udmattelse.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-120 cm

Høstidspunkt fra frø: 63-70 dage

Udbytte: 450-500 g/m2

THC-indhold: 28%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 76CN3T6F6Q Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen