Auto Lemongrass

Feminized Autoflowering
Sativa effect
THC
High Yield

199,95 kr.549,95 kr.

Auto Lemongrass cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Sativa-dominant sort, fremavlet ved krydsning af fremragende genetikker såsom Auto Lemon Haze, Auto Nova OG og Moose and Lobsta.

Resultatet er en kraftig Sativa med stor potens og gode medicinske egenskaber.

Vælg pakkestørrelse
199,95 kr.
299,95 kr.
549,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Lemongrass er en unik, let-at-dyrke, hårdfør, produktiv, medium-størrelse cannabis, der blomstrer hurtigt og producerer generøse mængder lækre afgrøder i form af stenhårde, krystalliserede topskud med den skønneste aroma.

Den præsterer godt indendørs såvel som udendørs i nordisk klima, og bliver færdig fra frø til høst på mellem 9-10 uger.

Ydermere er den robust og udviser den stor modstandsdygtighed overfor sygdomme og skadedyr, hvilket bidrager til at gøre dyrkningen nem og ukompliceret.

Det er en versatil cannabis, der er responderer fortrinligt til forskellige dyrkningsteknikker, såsom SCROG, SOG, samt til mindre arealer såsom altanen etc.

Den trives tillige i alle typer gromedier (jord, cocos, hydro..), men terpenprofilen udvikler sig dog bedst ved organiske kultiveringsmetoder.

Smagen og aromaen kombinerer forskellige citrus-noder, der skaber en vidunderlig syrlig og meget sød oplevelse, der bliver rundet af med en markant duft af frisk græs.

Effekten er – med et THC-indhold på 25% – seriøs potent og langtidsvarende. Den giver et bredt spektrum af euforiske, stimulerende og afslappende effekter, der vil få dig til at slappe af som i vægtløs tilstand, samtidigt med at den mental opløfter og gør dig i super godt humør. Den er perfekt til at sociale sammenhænge og sjove stunder.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 25% Indica / 75% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-110 cm (udendørs) 70-90 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 63-70 dage

Udbytte: Op til 300 g/plante (udendørs) 450-500 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): Q729BSQIP8 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen