Auto Future #1

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
High Yield

219,95 kr.599,95 kr.

Auto Future #1 cannabisfrø fra Anesia Seeds er en balanceret 50/50 Indica/Sativa-hybrid, og er den autoblomstrende version af deres prisvindende Future #1.

Resultatet er en unik, ekstremt potent – 28% THC! – autoblomstrende cannabis, der med garanti vil slå benene væk under dig.

Vælg pakkestørrelse
219,95 kr.
349,95 kr.
599,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Future #1 er en yderst slagkraftig, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, hårdfør, medium-størrelse cannabis, der på 9-10 uger fra frø producerer store mængder topskud af høj karat og potens.

Topskuddene er stenhårde og super krystalliserede.

Planterne når en højde af 70-120 cm og egner sig til SCROG. Den trives indendørs såvel som udendørs i nordisk klima. Alle præsterer ydermere godt i alle gromedier, dog vil dens enorme terpenprofil blive bedst ved organisk dyrkning.

Smagen og aromaen er frugtig og kombinerer forskellige citrus og appelsin-noder med moden mango og ananas.

Effekten er slagkraftig, langtidsvarende og ekstremt potent. Den giver en cerebral, euforisk, opløftende og sanseudvidende rus, der på samme tid er dybt fysisk afslappende og giver en følelse af lethed og glæde.

Den er perfekt til kreative aktiviteter, afslapning og hygge alene eller med vennerne. Da THC-indholdet er på hele 28%, bør brugere med en lav tolerance over for THC, indtage den med varsomhed, da den nemt kan være for overvældende og få én til at gå kold.

Specifikationer

Type/køn: Autoblomstrende feminiserede

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-120 cm

Høsttidspunkt fra frø: 63-70 dage

Udbytte: Op til 250 g/plante (udendørs) 450-500 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 28%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 782MYMBD7S Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen