HashPlant Haze x Kali China

Feminized photoperiod
Balanced effect

299,95 kr.484,95 kr.

HashPlant Haze x Kali China er ACE Seeds’ første krydsning mellem den gamle klassiske ’Hashplant Haze’ og den stabiliserede klon Kali China.

HashPlant Haze er en af de få elite Haze-hybrider som stadig findes, udviklet af den berømte cannabiskultivator Neville Schoenmakers i slutningen af 1980’erne. Dens slægt er overleveret helt til i dag via af en vintage-klon, opdrættet og udvalgt af Nevil, og derefter bevaret i mange år af Yo Sammy, som personligt delte den med ACE Seeds.

Denne krydsning er en specielt udvalgt F1-hybrid mellem den afghanske Indica ’HashPlant’ og så Haze C som faderplante. Denne særlige og gamle HashPlant-Haze-version tilbyder et slutprodukt, der minder om sin stedsøster ’C5 Haze’, dog med et lidt mere Indica-præget islæt og med mindre thailandsk indflydelse.

Vælg pakkestørrelse
299,95 kr.
484,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

HashPlant Haze x Kali China er et nyt samarbejde med Yo Sammy, medlem af den lille gruppe elite-avlere fra det sydlige Holland, som har bevaret Nevilles førsteklasses Haze-kloner fra slutningen af 1980’erne til i dag. Alle cannabis-entusiaster som går op i historien og som kender til de klassiske sorter vil elske denne super specielle hybrid.

HashPlant Haze følger traditionen i Nevilles F1 Haze-hybrider, hvor både Sativa- og Indica-siden tages til ekstremer: Meget kraftige, godt forgrenede planter, som danner lange og fantastiske cola-toppe (både gode i volumen og i forhold til blomsternes tæthed), med en kraftig og langtidsvarende hybrid-effekt.

Lighederne mellem HashPlant Haze’s og C5 Haze’s moderplanter skyldes, at de deler den samme Haze C faderplante, hvilket bevirker at dette er en lignende fænotype, har højt indhold i THC, samt en fælles signatur i terpenerne. Smagen i den originale HashPlant Haze er mere jordlignende toner, let citrusagtige og hvad man kan betegne som ’marokkansk blondt pollen’.

HashPlant Haze x Kali China er den første hybrid som ACE Seeds har skabt af denne klassiske klon. Den bevarer sin store størrelse og meget forgrenede Sativa-struktur, kraftfulde psykoaktivite effekt og høje udbytte fra den originale HashPlant Haze.

I denne hybrid bidrager Kali China med sin mere potente Indica-hashplant-side, og beriger smagen med sine komplekse, røgelses-lignende og mere organiske aromaer, hvilket skaber en ny terpenprofil. Ligeledes er blomstringstiden reduceret, især ved kultivering udendørs.

HashPlant Haze x Kali China adskiller sig fra C5 Haze x Kali China ved i højere grad at producere mere organiske, bastante og hash-lignende terpenprofiler, og ved at have et mere Indica-lignende præg samt effekt end stesdøsteren.

Begge hybrider er meget lig i kvalitet; Kraftige i strukturen, produktive, energiske, super krystalliserede og aromatiske. Og selvom nogle fænotyper kan have brug for et par ugers længere blomstring end normalt, er det endelige udbytte af begge sorter altid meget højt.

På grund af de ekstreme vækstegenskaber fra den originale HashPlant Haze F1 -hybrid, producerer dette kryds, med det mere stabiliserede Kali China, stadig et relativt variabelt afkom, som gør det muligt for avleren at finde forskellige udtryk, hvilket gør dette kryds til en meget interessant mulighed for avlere der vil finde deres egen, foretrukne fænotype.

I løbet af anden halvdel af blomstringen klumper topskuddene sig sammen og danner lange og tunge hovedtopskud, som har tendens til at producere foxtales. Nogle fænotyper kan udvise smukke lilla nuancer, som den har arvet fra Kali China.

Udbyttet af denne afbalancerede Sativa/Indica Haze-hybrid er langt bedre end old school Haze-hybrider og andre Sativa x Kali China-hybrider, såsom fx Thai Chi.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Ikke oplyst

Blomstringstid: 63-91 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: 15,79%

CBD-indhold: 0.04-0.07%

CBG-indhold: 0,35-0.5%

Varenummer (SKU): Q195O847BX Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen