Erdpurt

Regular-photoperiod
Indica effect

262,95 kr.484,95 kr.

Erdpurt cannabisfrø fra ACE Seeds er en udendørs 100% Indica-sort, udviklet i Nordeuropa ved krydsning mellem to schweizistiske sorter: Erdbeer og Purpurea Ticinensis (landrace).

Den blev udvalgt på baggrund af dens kvalitet, hurtigblomstrende egenskaber og fantastiske evne til at tilpasse sig selv de mest barske nordeuropæiske klimaer.

Vælg pakkestørrelse
262,95 kr.
484,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Erdpurt er en smuk, robust, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der giver et stort udbytte i form af hårde, krystalliserede topskud. Dens struktur er bastant, og typisk Indica, dvs. én stor hovedstamme og et minimum af sidegrene.

De fleste fænotyper tilegner sig utrolig skønne lilla, violette farver på blade, stammer og topskud.

Det er en udendørs sort, der i stand til at håndtere dårlige vejrforhold, såsom hård vind, regn og lave temperaturer; selv et par dage med minusgrader klarer den sig igennem.

Den har en meget kort blomstringstid udendørs (7-9 uger), og bliver, afhængig af fænotype, færdig i slutningen af september til midten af oktober.

Smagen og aromaen er udtrykt og en blanding af friskristet kaffe og hash med strejf af jordbær, brombær samt jord-agtige nuancer.

Effekten er afslappende og behagelig, men ikke super hårdtslående grundet det relativt lave THC-indhold; den er dog stadig helt klart effektiv (og gør blot, at man kan blive ”nødt” til at nyde større mængder).

Specifikationer

Type/køn: Regulære fotoperiode

Genotype: 100% Indica / 0% Sativa

Område: Udendørs & drivhus

Højde: 100-200 cm

Høsttidspunkt udendørs: September

Udbytte udendørs: 200-500 g/plante

THC-indhold: 8-12%

CBD-indhold: 1-2%

Varenummer (SKU): 1467B62KJ3 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen