Bangi Haze

Feminized photoperiod
Sativa effect

299,95 kr.484,95 kr.

Bangi Haze cannabisfrø fra Ace Seeds er en Sativa-dominant sort.

Det er en klassisk sort fra ACE Seeds som har været i deres katalog i mere end 15 år og derfor en af de mest stabiliserede Sativa-hybrider i familien.

Denne nye feminiserede udgave af Bangi Haze kom på markedet i 2018. Den er skabt ved at krydse deres to bedste Bangi Haze forældreplanter: Bangi Haze E25 (Bangi Haze moderplanten med et højt THC-indhold) med Bangi Haze F29 (en Bangi Haze som besidder store mængder terpener) hvilket uden tvivl har resulteret i den bedste feminiserede version produceret til dato.

Vælg pakkestørrelse
299,95 kr.
484,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Bangi Haze er en hurtigblomstrende, stabiliseret Sativa-plante med stimulerende effekt, samt en utrolig modstand mod kulde og sygdomme.

Den har en relativ kort blomstringsperiode og er nem at kultivere, producerer tætte, hårde topskud, fulde af fyldige krystaller.

Smagen er sød, blomster-agtigt, citrus og anis-terpener.

Dyrkningsmæssigt er den et fremragende valg til regnfulde og kolde klimaer, men den begår sig også helt fint indendørs uden problemer.

Den har en stærkt stimulerende congolesisk Sativa-effekt i dens virkning, som uden tvivl vil glæde enhver Sativa-elsker.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 0% Indica / 100% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Ikke oplyst

Blomstringstid: 63-77 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: 15-18%

CBD-indhold: 0%

CBG-indhold: 1-2%

Varenummer (SKU): S4CA9CLHH2 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen