Auto Zamaldelica

Feminized Autoflowering
Sativa effect

232,95 kr.374,95 kr.

Auto Zamaldelica cannabisfrø fra Ace Seeds er en imponerende Sativa-dominant hybrid, der tilbyder den bedste kvalitet fra Ace Seeds’s Zamaldelica elitemoderplante blot i en autoblomstrende version.

Vælg pakkestørrelse
232,95 kr.
374,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Zamaldelica er en kompakt, hårdfør, hurtigtblomstrende Sativa-plante med et fremragende udbytte og meget høje THC-niveauer for en autoblomstrende sort.

Den producerer hårde, krystalfyldte topskud med relativt få blade, besidder en kompleks og raffineret terpenprofil som indeholder toner af slik, tropiske frugter, spiritus, anis, moskus og søde gulerødder – kombineret med den intense euforiske og psykedeliske psykoaktive påvirkning, som har gjort Zamaldelica verdenskendt.

Plantens Sativa-kvaliteter, styrke og kompleksitet vil blæse den mest krævende Sativa-ryger omkuld, som efterfølgende vil spekulere over hvorledes en Sativa-effekt af sådan kaliber kan komme fra en autoblomst.

Ligesom at Zamaldelica som regulær plante, har haft stor indflydelse på cannabis-scenen siden sin udgivelse for et årti siden (kendt som en af de bedste Sativa-typer i nyere tid), er det uden tvivl nærliggende at tænke autoblomst-udgaven af denne super Sativa vil opnå samme berømmelse og hurtigt etablere sig som en af de bedste autoblomstrende Sativa-sorter på markedet.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 25% Indica / 75% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Ikke oplyst

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: 11-16%

CBD-indhold: Under 0.06%

CBG-indhold: 0.1-0.5%

Varenummer (SKU): WTVCNQZGJ8 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen