Auto Malawi x Northern Lights

Feminized Autoflowering

194,95 kr.299,95 kr.

Auto Malawi x Northern Lights cannabisfrø fra Ace Seeds er en balanceret Indica/Sativa-hybrid.

Det er en fremragende hybrid, der vokser med stor energi og har en kraftig struktur.

Vælg pakkestørrelse
194,95 kr.
299,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Malawi x Northern Lights er en Sativa/Indica/Rudelaris-hybrid der vokser med stor energi og har en kraftig struktur.

Den producerer enorme og tunge topskud med kraftfulde sidegrene, fyldt med krystalliserede topskud. Dens produktion og kvalitet vil overraske selv de mest erfarne autoflower-dyrkere.

Denne forbedrede F4-hybrid, producerer to hovedfænotyper: Den første fænotype (måske den mest interessante) producerer potente Sativa/Indica -planter, med en blomstring på ca. 9-10 uger, stort udbytte, temmelig komplekse terpenprofiler, rigeligt med krystaller og en fremragende blomst-til-bladforhold. Den anden fænotype udvikler i blomstringen et næsten rent sativa-udtryk (hvilket normalt kræver omkring 10 ugers blomstring), den opnår en stor størrelse og producerer en mere åben forgrening fra hovedstammen af, således at man oplever en mere afrikansk Sativa-lignende fænotyper, hvilket er ganske sjældent at få i autoblomstrende planter ellers.

Terpenprofilerne er begge duftfulde og komplekse. Aromaerne i blomstring varierer mellem ’Petit Suisse’, jordbæryoghurt og frugtjuice såsom ananas, pære, fersken. De mest ekstreme sativadominante fænotyper har en mere træagtig aroma og en lidt længere blomstringstid.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Ikke oplyst

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: 10-15%

CBD-indhold: Under 0.5%

CBG-indhold: 0-0.2%

Varenummer (SKU): 4L2MAK42N6 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen