RQS – Rolling Tray i bambus

275,00 kr.

Royal Queen Seeds magnetisk rullebakke i bambus.

Rul med stil med RQS magnetisk rullebakke i bambus! Denne stilfulde rullebakke i bambus med et magnetisk låg har masser af udskæringer for tilbehør og en grinder. Rullebakken indeholder Royal Queen Seeds-logoet, heriblandt et logo på låget.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

RQS magnetisk rullebakke i bambus: alsidig og moderigtig bakke

RQS magnetisk rullebakke i bambus er en fantastisk rullebakke i den fineste kvalitet. Den magnetiske rullebakke i to dele er lavet af bambus og har udskårne afdelinger til al dit rulletilbehør.

Der er også en udskæring til grindere med en diameter på 5,5 cm, som kan holde enhver grinder i den størrelse eller mindre.

Det centrale stykke i bakken holdes sammen af en stærk magnet. Du kan dele bakken i to, så den ene side fungerer som låg, som du nemt kan sætte på igen. Den primære platform til at rulle har runde kanter og bunden har skum på hvert hjørne for at sikre, at overfladen ikke ridses. Udskæringerne giver masser af plads til tilbehør til at rulle som rullepapir, lightere og filtre.

Rullebakken har Royal Queen Seeds-logoet på tre områder, heriblandt et logo på låget. Få fat i denne fantastiske rullebakke, og føj den til din samling!

Varenummer (SKU): 3BZ2JYN5A3 Category:
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen