RQS – metalpibe

279,95 kr.

Metalpibe fra Royal Queen Seeds.

Royal Queen Seeds’ metalpibe har det hele. Den har et flot udseende, giver lækker rygning, og så er den utrolig holdbar.

Det solide aluminium på ydersiden holder borosilikatglasset beskyttet uden at ændre på rygeoplevelsen. To små vinduer giver brugerne mulighed for at observere røgstrømmen, og et mellemstort lufthul kan tømme røret på et øjeblik.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Metalpibe: Beskyt din pibe med stil

Royal Queen Seeds metalpibe kombinerer den udsøgte oplevelse af at ryge fra glas med holdbarheden og sikkerheden af metalkomponenter. Den varmeresistente kerne af borosilikatglas fører røgen fra piben ned i lungerne og giver lækker rygning med hvert et hiv. Piben har en perfekt størrelse, så du kan nyde lækre hiv, uanset hvor du befinder sig.

Metalrøret er udstyret med et solidt ydre lavet af anodiseret aluminium, som holder glasset beskyttet, samtidig med at det har et slående æstetisk formål. Denne beskyttende skal forlænger ikke kun levetiden af denne stilfulde pibe, men tilføjer også et robust og futuristisk udseende, der gør dette rør til det mest attraktive i hele vores samling.

Det alsidige materiale dækker det meste af glasset, mens to små vinduer gør det muligt for andre rygere at få et indblik i, hvad der foregår inde i piben. Piben har stødabsorberende gummipakninger, som forstærker det robuste ydre og gør det næsten umuligt for piben at gå i stykker.

Den høje bowle har rigeligt med plads til store hiv, og lufthullet i bunden af bowlen tømmer hurtigt røret for røg. En glødblokerende skærm gør din rygeoplevelse utrolig behagelig, da den forhindrer aske og snavs i at komme op i røret. Du kan derfor være sikker på, at hvert et hiv bliver ren nydelse.

Royal Queen Seeds metalpibe er allerede samlet og klar til brug, når du modtager den. Den er dog nem at skille ad, når det er tid til en grundig rengøring.

Varenummer (SKU): 3BZ2JYN5A3-2-1-1-1-1 Category:
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen