RQS – grinderkort

36,00 kr.

RQS grinderkort med logo.

Vores nye grinderkort er genial i sin enkelhed og funktionelle design. Denne flade grinder kort passer perfekt til punge og tegnebøger i standardstørrelse, og det passer perfekt ind sammen med dine identifikations- og kreditkort for total diskretion.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Grinderkortet vil ikke skrabe eller snitte dine fingre, hvilket gør dette til en helt sikker og bekvem måde at grinde cannabis på. Det er perfekt til fugtige, klæbrige cannabissorter, der er svære at håndtere med fingrene, og det er et praktisk værktøj til folk, der også bruger medicinsk cannabis.

Glem alt om at bære uformelige klodsede pakker rundt i dine lommer eller din pung. Denne lette grinder i samme form som et kort er den nye måde at behandle din cannabis på. Dette grinderkort er emblemeret med Royal Queen Seeds brølende løvelogo og er en fantastisk måde at vise din stolthed over den virksomhed, hvor du vælger købe de bedste cannabissorter på markedet. Dets metalliske finish er stilfuld og let at rengøre, og det leveres også med et beskyttelsesetui.

Nu, hvor du har den perfekte lommegrinder, så lad os arbejde på at gro noget, du kan grinde.

Varenummer (SKU): WZUH4SNN6W Category:
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen