RQS – Cannabis Grow Planner

189,00 kr.

RQS – Grow Planner er en dagbog til cannabisdyrkere, designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit projekt. Den indeholder tips, tricks og masser af plads til at tage noter, så du aldrig mister overblikket over, hvad der sker med hver og én af dine planter, og så du altid ved, hvad du skal gøre næste gang. Hold styr på dine fremskridt, og bliv ekspert i cannabisdyrkning.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Cannabis Grow Planner: Hold styr på din dyrkning!

Organisering er nøglen til succes, og det gælder i høj grad for dyrkning af cannabis. Med RQS Grow Planner har du alt, hvad du behøver for at holde styr på din dyrkning. Ved at notere dine fremskridt kan du se, hvad der virker, og hvad der ikke virker, så du hen ad vejen forbedrer dine færdigheder. Derudover kan du opfange eventuelle problemer, som dine planter støder på under dyrkningen.

Du kan holde styr på, hvordan dine planter har det ved hjælp af de daglige udfyldningsskemaer og plantesundhedsdiagrammet. Får planterne det bedre, eller får de det værre? Ved at gå tilbage og vurderer ændringerne, kan du handle, når det er nødvendigt, og det kan potentielt redde dine elskede planter.

RQS Grow Planner indeholder tomme fodringsskemaer, informationssider over sorter, nødvendigt udstyr, en forsyningsliste og endda en smagsguide. Den dækker alle aspekter lige fra frø til færdige knopper.

RQS Grow Planner er ikke bare utrolig nyttig, den fås også i en smuk matgrøn farve og er udelukkende fremstillet af bæredygtige materialer. Den er faktisk udviklet med stor omhu for vores planet, at producenten vandt en Ecovadis guldmedalje i 2021.

Den lille A5-størrelse (148 × 210 mm) gør, at den er praktisk i størrelse, men den kan have en afgørende stor betydning for dine dyrkningsprojekter. Køb den nu, og gør store fremskridt.

Varenummer (SKU): 3BZ2JYN5A3-2-1-1-1-1-1-2-1-1 Category:
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen