Hydroponics for Everybody

399,00 kr.

Omfattende guide til hydroponisk dyrkning, der dækker alt fra ABC’en indenfor basal hydro-dyrkning til avancerede installationer og teknikker.

Indeholder masser af gode fifs, som enhver hydroponisk gartner bør kende.

Titel: Hydroponics for Everybody: All About Home Horticulture
Forfatter: William Texier
Paperback: 336 sider
Forlag: Mamaéditions.com (2015)
Sprog: Engelsk
ISBN-10: 284594120X
ISBN-13: 9782-845941205

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Alt du behøver vide om hydroponisk dyrkning

Denne rigt illustrerede, omfattende guide til hydroponisk dyrkning gør det muligt, at løfte læserens høst til nye højder. Hydroponisk dyrkning har mange fordele: Udover at give mere kontrol over gødningen af planterne, er der miljømæssige fordele, såsom mere effektivt brug af vand og gødning. En anden fordel er planterne får alle deres behov dækket på et mindre areal.

Hydroponics for Everybody belyser forskellige hydroponiske systemer og dækker alle nødvendige emner inden for have feltet, inklusiv hvad man skal kigge på ift. næringsstoffer og gromedier og hvordan man behandler de forskellige gødningsrelaterede problemer.

Kapitlet omkring opsætning af grorummet, forklarer hvilket udstyr, der er nødvendigt, for indendørs hydroponisk dyrkning. Dette omfatter lys, ventilation, CO2 og andre af plantens basale behov, og tilbyder løsningsforslag til reduktion af støj og lugt.

Der er bl.a. også et kapitel om organisk hydroponik, der indeholder vigtige pointer og detaljerede instruktioner vedrørende “urban” dyrkning, samt køkkenhave.

Varenummer (SKU): ESNJDPF356 Category:
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen