Copacabana

Feminized photoperiod
Sativa effect
High Yield

229,95 kr.

Afghanica cannabisfrø fra Anesia Seeds er en 100% Indica landrace-sort. Som navnet antyder stammer den fra Afghanistan, og er traditionelt blevet kultiveret med henblik på produktion af den meget potente Afghan-hash.

Denne sort er oprindeligt blevet dyrket i en dal beliggende i 800 meters højde.

Afghanistan har kontinentalt klima med varme somre og meget kolde vintre. Dette miljø gør Afghanica til en yderst hårdfør og hurtigblomstrende cannabis.

Vælg pakkestørrelse
229,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Copacabana cannabisfrø fra Anesia Seeds er en 100% Sativa landrace-sort, der tilbagekrydset for at sikre en kortere blomstringstid.

Copacabana bliver kun omkring 150 cm høj på trods af dens rene Sativa-genetik, og den egner sig derfor til indendørs dyrkning.

Blomstringsperioden er 10-12 uger, hvor den udvikler store, krystalliserede topskud. Indendørs giver den 550-600 g/m2.

Dens behov for gødning er ikke kæmpe. Man bør undgå at give den for høje doser af kvælstof (N), da dette kan have negativ indvirkning på afkastet.

Det er en ideel sort til SCROG med 6 planter pr. m2. Den responderer også godt på LST og den højde bør styres ved beskæring, nedbinding etc.

Aromaen er meget frugtig og sød med lette strejf af krydderurter.

Effekten er opløftende og giver energi til både krop og sjæl. Hvis du leder efter en cannabissort til at sove på, så er dette absolut ikke det rette valg, da den nærmere vil få dig til at danse natten lang.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 0% Indica / 100% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 140-160 cm

Blomstringstid: 70-82 dage

Udbytte: 550-600 g/m2

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): VW9942FAX7 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen