Vortex

Regular-photoperiod
Sativa effect
Cup Winner
Fast Flowering

1.099,00 kr.

Vortex cannabisfrø fra Subcool’s The Dank er en prisvindende Sativa-dominant sort, fremavlet ved krydsning mellem Apollo 13 og Space Queen, der begge er kendte for deres høje potens og overdådige produktion af krystaller.

Det er en exceptionel sort, der har evnen – både hvad angår effekt og topskuddenes kvalitet – til at imponere selv den mest kræsne connoisseur.

Vinder af ”Bedste Sativa” ved High Times Medical Cup i 2010.

Vælg pakkestørrelse
1.099,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Vortex er en formidabel, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der producerer masse af aflange, spidse topskud, der er super overdådigt krystalliseret. Den har masser af sidegrene og vækstpunkter, og det er derfor en god ide at være over den fra starten, så den ikke bliver uoverskuelig senere hen i blomst. Herudover evt. sætte den tidligt i blomst.

Til trods for at den er 80% Sativa, er den dog relativt nem at holde i en busket, kompakt/medium-størrelse struktur ved beskæring. Under alle omstændigheder bør den støttes i blomstringen, da dens utallige sidegrene er ret tynde og fleksible.

Med en lidt længere vegetativ fase, er den en perfekt kandidat til SCROG-dyrkning.

Ydermere har den en forbløffende kort blomstringstid for en Sativa, nemlig kun 7-9 uger.

Udbyttet er moderat, og tager lang tid at efterbehandle pga. de mange blade.

Smagen og aromaen varierer alt efter fænotype, men er overordnet beskrevet mango og citronagtig med strejf af Diesel, krydderier og sød lemonade.

Effekten er potent, øjeblikkelig og cerebralt hårdtslående. Den er en prima Sativa: Opløftende, inspirerende, euforisk, kan gøre dig forvirret og konfus, og få dig til at flække af grin over ingenting og alting.

Specifikationer

Type/køn: Regulær fotoperiode

Genotype: 20% Indica / 80% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: Moderat

THC-indhold: 18,08%

CBD-indhold: 0,59%

CBN-indhold: 0,8%

Varenummer (SKU): 82IF2M6B7M Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen