The Flav

Cup Winner
Medical
Regular

689,00 kr.

The Flav cannabisfrø fra Subcool’s The Dank er en Indica-dominant sort, afledt ved bestøvning af en hun-plante af den sjældne Romulan med en Space Queen.

Den kombinerer den lækre, rige, unikke smag fra Romulan med den udsøgte aroma af kirsebær, den hurtige vækst og de tunge, krystalliserede topskud fra Space Queen.

Resultatet blev ikke overraskende en velsmagende cannabis med mange fabelagtige kvaliteter, hvilket vandt den en plads på High Times’ liste over verdens 10 bedste cannabis i 2008.

Vælg pakkestørrelse
689,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

The Flav er en super lækker, energisk, hurtigblomstrende, stor cannabis, der producerer rigelige mængder kæmpe, yderst tætte topskud dækket af krystaller af højeste karat.

De fleste af dens fænotyper vil minde om Romulan, og under testningen af The Flav, udviste da også 70% af hunnerne at slægte tungt på denne.

Den kræver en hel del plads indendørs, for at kunne udfolde sig. Den strækker sig usædvanligt meget for en Indica-dominant sort, og man skal derfor påberegne, at den tredobler sin højde i blomstringsfasen. Efter den har strukket sig, vil den begynde at give stor massefylde til de vældige topskud.

Hvis man har et lille grorum er det nødvendigt at beskære den i toppen samt dens sidegrene, for at der er plads til den.

Dog er den let og taknemmelig, idet den smukt tilpasser sig til alle dyrkningsmetoder. Under alle omstændigheder er det dog nødvendigt, at støtte dens grene i blomstringen, da de efter uge 6 begynder at bukke mod jorden grundet de tunge afgrøder.

Det tykke tæppe af krystaller på topskuddene, der går hele vejene til bærebladene, gør den ideel til udarbejdelse af topklasse-ekstrationer.

Smagen og aromaen er en udsøgt blanding af mentol og frugt med strejf af fyrretræ og citron, der udvikler sig moskusagtigt, krydret og olieret ved exhaleringen. I blunts og på vaporizer kan man tilmed smage kirsebær, og den kølige mentol effekt bliver mere udtrykt.

Effekten er snigende, beroligende og euforisk. Først et par minutter efter indtagelse – med en mild effekt – vil man lige pludselig tage sig selv i at sidde og stirre ud i luften med et smil på læben. På trods af at være Indica-dominant, gør den dig ikke træt, så den er god til dagtimerne.

Terapeutisk er den effektiv til lindring af smerter, migræne, depression og er desuden svært appetitstimulerende.

Specifikationer

Type/køn: Regulær

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs

Højde: Stor/høj

Blomstringstid: 56 dage

Udbytte: Højt (500-600 g/m2)

THC-indhold: 15-20%

CBD-indhold: 1%

Varenummer (SKU): S9CBR45TJM Categories: , , , , , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen