Grape Lime Ricky

Regular

689,00 kr.1.099,00 kr.

Grape Lime Ricky regulære cannabisfrø fra TGA Subcool er fremavlet fra et fantastisk kryds mellem en Purple Urkle og en Jack the Ripper.

Resultatet er en cannabissort med en dyb duft af lime/citron og en meget behagelig fysisk afslappende og mental klar rus.

Vælg pakkestørrelse
689,00 kr.
1.099,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Grape Lime Ricky er en lettere Indica-dominant cannabis, med form som en lille rund busk, og praler af en spektakulær grøn/lilla/magenta-farve og store krystalliserede blomster.

Udbyttet er altid ekstraordinært stort. Den er nem at dyrke og minimal erfaring er nok til at få et super resultat. Brug af kulfilter er strengt nødvendigt idet aromaen er meget intens.

Smagen og aromaen er en blanding af lime og citron med strejf af vindruer og karamel. På trods af dens voldsomme kraftighed i effekt, påvirker denne kun kroppen, mens der er mental klarhed. Dette gør denne til en effektiv og populær sort til behandling af søvnløshed og kroniske smerter. Men vær forsigtigt, for hvis man indtager for meget, ender man med at blive limet fast til sofaen.

Specifikationer

Type/køn: Regulær

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 60-100 cm

Blomstringstid: 58-65 dage

Udbytte: 500-600 g/m2

THC-indhold: 15-23%

CBD-indhold: 1%

Varenummer (SKU): 3M64MQK7DD Categories: , , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen