Auto Pink Grapefruit

Auto Pink Grapefruit

Autoflowering

229,00 DKK

Auto Pink Grapefruit cannabisfrø fra Short Stuff Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem en AK-47, en Blueberry, en Diesel og en Grapefruit.

Det er en af de mest frugtige sorter i Short Stuffs katalog og har en utrolig aroma og godt afkast. Den genetiske ophav gør den til en vindunderlig sort.

Vælg pakkestørrelse
229,00 DKK
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Pink Grapefruit er en let-at-dyrke, hårdfør, busket, medium-størrelse cannabis, der udvikler talrige grene og har et godt afkast af tykke, krystalliserede topskud.

Den er begyndervenlig, idet den er hårdfør og nærmest passer sig selv. Den kan producerer gennemsnitligt mellem 30-60 g/plante, og dens buskede struktur betyder, at den er velegnet til SOG.

I hydro kan den dog give endnu mere, hvilket blev demonstreret af denne dyrker: Læs mere. Han var i stand til at få 1 plante til at producere imponerende 393 g.

Smagen og aromaen er udtrykt med strejf af bær, citron, Skunk, krydderier og peber. Effekten er kraftig, langtidsvarende og balanceret: Den starter ud som euforisk og udvikler sig til en kropslig, afslappende følelse. Det er derfor en god sort til aftenbrug, da den giver ro og samtidigt også lindrer smerter.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium (80-100 cm)

Høsttidspunkt fra frø: 56-63 dage

Udbytte: 30-60 g/plante

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

1
    Din kurv