Gorilla Zkittlez Auto

Gorilla Zkittlez Auto

Feminized Autoflowering

99,00 kr.749,00 kr.

Gorilla Zkittlez Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem de populære genetikker Zkittlez og Gorilla Glue.

Resultatet er en potent, produktiv cannabis, der kombinerer det bedste fra old-school og new-school, og som har en imponerende kort blomstringstid på kun 63 dage.
 

Vælg pakkestørrelse
99,00 kr.
279,00 kr.
415,00 kr.
749,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Gorilla Zkittlez Auto er en smuk, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, produktiv, medium-størrelse cannabis, der udvikler en robust Indica-struktur med et kraftigt hovedtopskud omkranset af talrige sidegrene spækket med sekundære topskud.

Højdemæssigt bliver den typisk mellem 70-110 cm. Den vokser energisk og fordobler sin størrelse i første uge af blomstringen, så man skal være opmærksom på at have tilstrækkelig plads indendørs for at undgå problemer senere i blomstringsfasen.

Topskuddene er kompakte og dækket af et tykt tæppe af lækre, aromatiske krystaller. Med et THC-indhold på 25% er det en potent plante, som kræver respekt, særligt for urutinerede brugere.

Den har et stort afkast på 450-550 g/m2 indendørs og 50-200 g/plante udendørs, der sammenholdt med den korte blomstringstid på blot 63 dage, gør det til en fantastisk produktiv cannabis.

Smagen og aromaen er udsøgt og består af en kompleks blanding af klassiske og moderne terpener. Den har en markant slikagtig sødme ligesom vingummibamser, der spænder fra søde appelsiner til syrlig citron på en baggrund af krydderier og træ.

Effekten er potent, balanceret og snigende. Den starter ud som en dejlig afslappende fornemmelse med en følelse af ren glæde og tendens til grineflip. Efter noget tid bliver denne kraftige mentale effekt afløst en langtidsvarende narkotisk effekt, der afslapper og beroliger kroppen i dybden.

Terapeutisk er den velegnet til lindring af søvnløshed, muskelsmerter m.v. uden at sløve dig. Den er således god til både brug om både dagen og aftenen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 70% Indica/ 30% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-110 cm

Blomstringstid: 63 dage

Udbytte: 50-200 g/plante (udendørs) 450-550 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: Op til 25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): E2R8DBC4K9-1-1-1-1-1 Categories: , , , , , , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen