Auto Forbidden Cherry

Feminized Autoflowering
Indica effect
Short height
Fruity

229,00 kr.449,00 kr.

Auto Forbidden Cherry fra Dutch Passion er et kryds mellem Purple #1 x (Auto Forbidden Fruit x Cherry Pie) og derefter forbedret og udvalgt for styrke og stabilitet.

Det er det perfekte sort for dyrkere, der er interesserede i udendørs autoblomstrende planter, takket være sin modstandsdygtighed over for ekstreme vejrforhold og sin robuste struktur. Det er en plante med kompakte blomster i lilla toner med en kraftfuld og gennemtrængende Kush-aroma.

Vælg pakkestørrelse
229,00 kr.
449,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Forbidden Cherry er en plante med et stort centralt hovedtopskud, hvilket giver den en juletræsform.

Takket være dets forældres arv producerer den en god mængde meget kompakte topskud, der bliver lilla og violette, fra pink til en meget mørk lilla og endda sort.

Denne plante har en gennemsnitlig cyklus fra frøspiring på cirka 10 uger med en høst på 25-200 g/plante udendørs og en høst på cirka 400-450 g/m2 indendørs.

Ydermere udviser den stor modstandsdygtighed mod barsk klimaer, både over for ekstrem kulde (hvor den bliver næsten helt lilla), og over for ekstrem varme og fugtighed.

Smagen og aromaen er en meget kraftfuld og stærk, men på samme tid blød. Kush-smage med frugtige, jordagtige og krydret noter ledsaget af undertoner af citronsyre og lavendel. Visse fænotyper har mere krydret gran og citrus noter.

Effekten er behagelig virkning og ideel til afslapning, hvilket man kan forvente fra en Indica-dominerende sort. Den er også opmuntrende med en behagelig fysisk afslapning, hvor effekten dog aldrig bliver for overvældende.

Specifikationer

Type/køn: Autoblomstrende feminiserede

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 40-75 cm

Høsttid fra frø: 63-70 dage

Udbytte: 400-450 g/m2 25-200 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 15%

CBD-indhold: 0.25%

Varenummer (SKU): II9L3W9ODM Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen