24k Gold

Feminized photoperiod
Balanced effect
THC
Fruity

599,00 kr.

24 Gold cannabisfrø fra DNA Genetics er en Indica-dominant sort, der stammer fra en krydsning mellem to af deres mest efterspurgte – men også meget forskellige – sorter: Tangie og Kosher Kush.

For at stabilisere sorten, tilbagekrydsede de nøje udvalgte fænotyper indtil der kun var tre meget ens fænotyper til stede i genetikken.

Den blev døbt 24k Gold pga. den fantastiske, udtrykte aroma og lettere gyldne krystalliserede topskud.

Vælg pakkestørrelse
599,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

24 Gold vil til enhver tid overraske dig: Den er let at dyrke, blomstrer hurtigt og den har ikke blot en fantastisk smag, men en godt afkast også.

Indendørs kan denne robuste, store/medium-størrelse cannabis kræve et vist erfaringsniveau at dyrke. Dens typiske Indica-struktur er ekstremt hurtigvoksende, og kan nemt komme ude af kontrol. Det anbefales derfor at dyrke den i SCROG for at få mest ud af dens utrolige struktur, selvom dette gør vækstperioden lidt længere.

24 Gold er et prima eksempel på den høje kvalitet og kompleksitet som californisk cannabis er kendt for. Den er ydermere bemærket for dens gode modstandsdygtighed over for fugt.

Smagen og aromaen er ekstremt dyb med strejf af frugt, citron og eksotisk træ med en eftersmag af hash.

Effekten er balanceret, og starter med en cerebral rus der gradvist udvikler sig til en langvarig følelse af afslappelse. Det er en fantastisk valg til personer, der leder efter en frugtig og potent cannabis.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium/stor

Blomstringstid: 56-70 dage

Udbytte: 450-550 g/m2

THC-indhold: 18-24%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): G7W1542U8K Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen