G13 Haze

Cup Winner
Feminized
Sativa

89,00 kr.669,00 kr.

G13 Haze cannabisfrø fra Barney’s Farm er en Sativa-dominant sort, fremavlet ved at krydse den verdensberømte G13 med Hawaiian Sativa.

Resultatet er en energisk, potent og let-at-dyrke Sativa-hybrid, hvis højtproducerende egenskaber og intense aroma, kun kan begejstre.

G13 er en legendarisk sort, hvis oprindelige ophav stadig er omgærdet af myter og mystik.

Rygtet vil vide, at den oprindeligt blev skabt engang i 60er eller 70erne af videnskabsmænd, der arbejdede i et tophemmeligt projekt for det amerikanske militær eller CIA. Planterne, der blev udviklet med henblik på at lave den ultimative cannabis med skyhøjt THC-indhold, blev navngivet/nummeret i serier. G13 fra serien G1-G23, “undslap” på mystisk vis fra laboratoriet, og skulle efter sigende, have været den mest potente af dem alle.

Vælg pakkestørrelse
89,00 kr.
229,00 kr.
359,00 kr.
669,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

G13 Haze er en super smuk, hurtigblomstrende, højtproducerende, medium-størrelse cannabis, med en resistent struktur, der består af en stor hovedstamme, der bærer hovedparten, af dens topskud.

Dens centrale struktur er omgivet af talrige kraftige sidegrene/satellitter, der ligesom hoved-topskuddet, er fyldt med tunge, kompakte, krystalliserede topskud.

Selvom det er en overvejende Sativa-dominant cannabis, bliver den generelt ikke særlig stor, og vokser som en Indica indendørs. Den er dog energisk i sin vækst, og kan potentielt blive ret høj, så det er derfor en god idé, at sætte den tidligt i blomst eller nippe toppen.

Af samme årsag den passer perfekt til SOG og SCROG kultiveringsmetoder.

Ydermere har den et favorabelt blad-til-blomst-forhold, og er følgelig dejlig nem og hurtig at efterbehandle.

Smagen og aromaen er intens og frugtig med noder af syre og afstikkere af eksotisk træ såvel som krydderier.

Effekten er kraftig, cerebral, opløftende og eufori-inducerende. Det er den perfekte cannabis til at give kreativiteten et løft opad.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 20% Indica / 80% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium (110 cm)

Blomstringstid: 65-70 dage

Indendørs udbytte: 500-600 g/m2

THC-indhold: 18-23%

CBD-indhold: 0,1-0,7%

Varenummer (SKU): 3G4U4XG57A Categories: , , , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen