Biscotti Mintz

Feminized photoperiod
Indica effect
Fast Flowering
High Yield

104,95 kr.722,95 kr.

Avlet til de rigtige kendere, krydset af to af USAs mest eksklusive strains. Laboratoriet krydsede Biscotti; allerede en verdenklasse strain, 80% Indica-dominerende strain krydset med vores eksklusive og lækre Mintz-fenotype.

Vælg pakkestørrelse
104,95 kr.
260,95 kr.
409,95 kr.
722,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

BISCOTTI MINTZ ™ af Barneys Farm

Resultaterne var forbløffende, Cookies-varianten x OG Kush forlældrene, gav den utrolige styrke og en smags oplevelse, tilføj infusionen af ​​den cremede bløde Mintz-genetik, har skabt denne mundvandende nye vinder af en strain, en helt unik udgave tilføjet til vores katalog. BISCOTTI MINTZ ™ er overvejende dyb lilla plante med trichome-produktion uden for skalaen. I løbet af de sidste dage viser blade en smuk vifte af lilla, orange og grøn, der indpakker de tæt dannede, kraftigere formede mørkegrønne skud med dristige lilla højdepunkter og lange orange hår.

Du vil blive forbløffet over dens langvarige smag og aromaer, kushy “flavor” med antydninger af chokoladechip kager med cremet mynte og lidt krydderi. Karakteristiske Limonen, Caryophyllene, Eucalyptol terpener mødes for at producere usædvanligt appetitlig aroma. Med BISCOTTI MINTZ ™ kan du opleve en yderst kreativ, fokuseret og afslappende effekt med en mærkbar og tydelig energigivende krops høj.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 80-90 cm

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 600-650 g/m2

THC-indhold: 25-30%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 61Q7CZCX26 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen