Gelato Dream

Feminized photoperiod
Sativa effect
THC
High Yield

259,95 kr.759,95 kr.

Gelato Dream cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem en elite-stikling af den originale Gelato #41 og en særlig udvalgt førsteklasses Loud Dream-hanplante.

Målet med dette avlsarbejde var, – udover at maksimere THC-indholdet og lave en virkelig lækker cannabinoide- og terpenprofil -, at skabe en Cookie-variant, der overgik forældrene og med talrige medicinske effekter.

Resultatet er en fabelagtig cannabis med enormt afkast, kæmpe THC-indhold, samt en yderst gennemtrængende aroma og delikat smag.

Vælg pakkestørrelse
259,95 kr.
399,95 kr.
759,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Gelato Dream er en ekstremt potent, produktiv, energisk, hurtigblomstrende, medium/stor-størrelse cannabis, der udvikler en slank, men robust struktur med talrige sidegrene og masser af fede, lækre topskud.

Krystalliseringen er enorm og dækker topskuddene som et tykt tæppe i løbet af blomstringen, – særligt i den sidste uge før høst.

Selvom den er Sativa-dominant, udvikler den kun en moderat højde, hvis man sætter dem i blomst efter 3-4 ugers vækst. Dette kan være en god idé, da man ellers risikerer at den bliver for høj.

Med en taknemmelig kort blomstringstid på 58-68 dage og et afkast på 600 g/m2, er den produktiv; særlig hvis man kun giver den førnævnte 3-4 ugers vækstperiode, og dyrker den i SOG.

Smagen og aromaen er gennemtrængende og utrolig sød; og minder mest af alt om is eller slik.

Effekten er ekstremt potent (33% THC), øjeblikkelig og langtidsvarende, og er derfor ikke velegnet til urutinerede brugere, da selv små doser kan være for meget. Den giver en intens, fokuseret følelse af dyb koncentration, der samtidigt virker dybt afslappende og gør dig i godt humør. Indtag i større mængder vil skabe en psykedelisk effekt, der nærmest er religiøs.

Terapeutisk er den velegnet til lindring af kroniske smerter og depression, grundet den høje potens og stærkt humørforbedrende egenskaber.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 30% Indica / 70% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 120-140 cm

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 600 g/m2

THC-indhold: 33%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 6EO5VJAW18 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen