RQS – sokker med cannabisblade

RQS – sokker med cannabisblade

99,00 kr.

RQS sokker med cannabisblade.

Sokker med cannabisblade fra RQS fungerer som et kaldesignal til andre stonere, dyrkere og cannabisaaktivister, og man kan kalde det en slags Bat-signal til cannabisfællesskabet. Vis din kærlighed for marihuana og nyd maksimal komfort, tilpasningsevne og holdbarhed på samme tid.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Weed Leaf Socks: Pot er så godt, at vi sætter det på strømper

Bladet fra marihuanaplanten er ikke kun ikonisk, men fungerer som et kaldesignal til andre stonere. Nu, hvor du kan få sokker med marihuanablade på fra RQS, kan du føle dig komfortabel og stilfuld, mens du viser din støtte til cannabismiljøet. Som den perfekte tilføjelse til ethvert outfit kombinerer sokker med hashblade avanceret mode med bomuld og elastan af premium-kvalitet.

Okay, så måske er det at stramme den at kalde det et banebrydende fashion statement, men hvem elsker ikke potent pot på deres strømper?!

Strømperne er også designet med det rent praktiske i tankerne. Sømmene er blevet omhyggeligt anbragt for at forhindre friktion, og de findes i én europæisk størrelse (35-45). Embleret med Royal Queen Seeds-logoet kan du være sikker på, at stonere, dyrkere og potelskere ved, at du mener business.

80% bomuld, 15% polyamid, 5% elastane – 100% potent

Varenummer (SKU): 3BZ2JYN5A3-2-1-1 Category:
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen