Nordic Grind – Haldor Anti-Stick Grinder

Nordic Grind – Haldor Anti-Stick Grinder

299,00 kr.

Træt af urterester som sidder fast i grinderen?

Haldor Anti-Stick Grinder løser problemet via en særlig glat metaloverflade, hvor hverken tørrede eller fugtige urter kan sætte sig permanent fast. Pust eller børst blot rester væk – så er grinderen klar til brug igen.

Medfølgende en lille skrabe pind.

Velegnet til skovture og udendørsbrug.

Fås i både sort og grå udgave.

Diameter: 62mm
Højde: 39mm
Vægt: 168g
Materiale: Aluminium

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Hårdfør grinder med anti-stick

Haldor grinderen er baseret på et klassisk designlook, men forstærket med ekstra tykke og solide metaltænder som kværner igennem selv de mest hårdføre typer af urter. Det kræver næsten ingen kræfter at dreje rundt. Toppen af grinderen er nemlig forsynet med ekstra vægt, som gør den markant lettere og hurtigere at kværne urter med end mere traditionelle grinders.

Den indeholder en kraftig magnet placeret i midten af toppen, som holder godt fast på de to øverste lag. Hertil kommer en underdel, der kan skrues af og på, og som indeholder både bundkammer til blomsterstøv og et filter, der kan adskilles separat.

Haldor Anti-Stick Grinder må siges at være et særligt holdbart og levedygtigt produkt, som overrasker selv de urteelskere, der normalt slider den ene grinder op efter den anden. Denne grinder er yderst modstandsdygtig og kan nemt grinde store mængder af tørrede urter på en gang – fjern blot det indlagte filter, så er der ekstra plads til at fylde op i bundkammeret.

Varenummer (SKU): W8A98MUP6D Category:
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen