• Filters
 • Sort by:
 • POPULÆR
  + Speed Auto 169,00 DKK2.649,00 DKK

  + Speed Auto cannabisfrø fra Sweet Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem en Critical Mass og en Speed Devil #2 Auto. Begge forældre er udvalgt for deres bemærkelsesværdige energiske vækst og korte blomstringstid.

  Resultatet er en 3. generations cannabis, der er super hurtigvoksende, og som kan være klar til høst helt ned til 7 uger efter spiring.

  OBS:
  3-pakke indeholder 1 ekstra GRATIS frø!
  5-pakke inderholder 2 ekstra GRATIS frø!

  Vælg pakkestørrelse
 • TOP SORT
  Cannabisfrø Sensi Seeds Afghan #1 Automatic
  Cannabisfrø Sensi Seeds Afghan #1 Automatic
  Afghani #1 Automatic 329,00 DKK569,00 DKK

  Afghan #1 Automatic cannabisfrø fra Sensi Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning af en Afghani #1 og en Ruderalis.

  Takket være denne autoblomstrende version, er det muligt at nyde alle de forbløffende egenskaber fra en utrolig Indica på kortere tid end sædvanligt.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  AK47 Auto Nordland Seeds
  AK47 Auto Nordland Seeds Indendørs
  AK-47 Auto 45,00 DKK1.749,00 DKK

  AK-47 Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, afledt fra krydsning mellem 3 Sativaer fra henholdsvis Sydamerika, Mexico og Thailand, samt en Indica fra Afghanistan. Præcis hvilke sorter, der er indgået i krydsningen, forbliver dog en hemmelighed.

  AK-47 er en prisvinder, der går tilbage til 90erne, og dens fortsatte popularitet og internationale anerkendelse vidner om den høje kvalitet og fremragende effekt. Denne autoblomstrende version gør det muligt for alle at dyrke denne legende, ikke blot indendørs, men også udendørs i nordisk klima.

  Vælg pakkestørrelse
 • Alpha King Auto 59,00 DKK2.499,00 DKK

  Alpha King Auto cannabisfrø fra Christiania Seeds er en autoblomstrende Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem den berømte AK-47 og Lowryder.

  Vælg pakkestørrelse
 • AMG - Amnesia Mac Ganja 99,00 DKK639,00 DKK

  Træd ind i kosmos med supersoniske hastigheder sammen med denne eftertragtede Sativa-domineret gudinde. Hun er berømt for hendes guddommelige niveauer af THC og cerebrale high, som river dit sind fri fra realitetens lænker. Som en vinder af en konkurrence fire gange og med et ry for at skyde bølger af eufori mod rygere jager AMG alle negative tanker væk uden at trykke dig ned.

  Vælg pakkestørrelse
 • Amnesia Haze Automatic 75,00 DKK562,50 DKK

  Amnesia Haze Automatic cannabisfrø fra Royal Queen Seeds er en Sativa-dominant sort, der blev skabt i Holland i 1990’erne.

  Den bliver undertiden også kaldt Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze og er en klassisk Sativa, der er populær verden over. Et must-try for enhver Sativa-elsker!

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Cannabisfrø-xdinafem-amnesia-xxl-auto-_x.jpg.pag
  Cannabisfrø-dinafem-Amnesia_XXL_Auto2
  Amnesia XL Auto 45,00 DKK1.749,00 DKK

  Amnesia XL Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, skabt ved at krydse en Original Amnesia med en Original Amnesia Auto.

  Resultatet er af høj kvalitet og en sikker favorit hos enhver Sativa-elsker og andre, der ønsker højt udbytte i en fart.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto (Dane's) White Pineapple 120,00 DKK

  Dane’s White Pineapple Auto eller DWPA er resultatet af flere års arbejde.

  Vi startede med at blande en hun White Rhino med en Blue Streak han, sorten blev til Blue Rhino som vi så blandede med en Auto White Dwarf.

  Det blev til Dane Strains flagskib, Dane’s White Pineapple, som vi blev så glade for at vi lavede en auto-variation af den.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Acid 199,00 DKK569,00 DKK

  Auto Acid cannabisfrø fra Paradise Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, og er en krydsning mellem Acid og Ruderalis.

  Ligesom dens storesøster, Acid, er det en balanceret Diesel-hybrid med en inspirerende, energisk – lettere trippy – effekt, der er god til medicinske formål, navnlig smertelindring.

  Vinder af 3. pladsen i kategorien ”Indendørs” ved Copa THC Valencia , 2016.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Cannabisfrø Pyramid Seeds Amnesia Gold Autoflowering 1
  Cannabisfrø Pyramid Seeds Amnesia Gold Autoflowering
  Auto Amnesia Gold 129,00 DKK199,00 DKK

  Auto Amnesia Gold cannabisfrø fra Pyramid Seeds er en Sativa-dominant sort afledt fra krydsning mellem en Amnesia Haze, en Lennon og en Ruderalis.

  Resultatet er en autoblomstrende hybrid, der besidder attraktive egenskaber over hele linjen, men er særlig bemærket for dens fortræffelige smag og aroma, høje udbytte og kraftige effekt.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Skunkfrø Auto Banan Blaze Dutch Passion cannabisfrø
  Skunkfrø Auto Banan Blaze Dutch Passion cannabisfrø
  Auto Banana Blaze 119,00 DKK1.849,00 DKK

  Auto Banana Blaze cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica-dominant sort, og er kort sagt auto-versionen af deres fabelagtige Banana Blaze.

  Den gør sig særligt bemærket for sine old-school, søde og frugtige smage, der utvivlsomt vil henrykke selv de mest kræsne connoisseurs.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Blackberry Kush 235,00 DKK459,00 DKK

  Auto Blackberry Kush cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica-dominant sort, der stammer fra krydsningen mellem en Blueberry og en hårdfør, mørkfarvede Kush.

  Resultatet er en autoblomstrende hybrid der kombinerer den fortræffelige smag og aromatiske karakteristika fra Blueberry med potensen fra Kush-sorten.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Blackberry Moonrocks 199,00 DKK549,00 DKK

  Auto Blackberry Moonrocks cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Blue Moonrock, Blackberry Kush og Blueberry Banana.

  Resultatet er en potent, frugtig cannabis, der er en fryd for sanserne.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Dane Strains Auto Blue Dwarf regulære cannabisfrø (2)
  Dane Strains Auto Blue Dwarf regulære cannabisfrø (2)
  Auto Blue Dwarf 120,00 DKK

  I Auto Blue Dwarf krydset har vi taget to af vores favorit autosorter:

  Vi blandede derfor MDanzig’s Blue Streak med en auto white dwarf, der resulterede i en noget større plante med et ubeskriveligt større afkast.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Blue Widow 120,00 DKK

  En helt specielt (White Widow Core Cut) vi har fået fat i. Som vi har blandet med vores Blue Dwarf.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Blueberry 235,00 DKK459,00 DKK

  Auto Blueberry cannabisfrø fra Dutch Passion er en feminiserede, autoblomstrende sort, fremavlet ved en krydsning mellem en Blueberry og en Ruderalis.

  Det er auto-versionen af den verdenskendte Blueberry: Potent, højtproducerende og med masser af fremragende organoleptiske kvaliteter.

  Vælg pakkestørrelse

Close
Aktive filtre
PRISVINDER
Underkategorier

No products were found matching your selection.

Close Min kurv
Recently Viewed Close

Close
Navigation
Categories