• Filters
 • Sort by:
 • POPULÆR
  + Speed Auto 169,00 DKK2.649,00 DKK

  + Speed Auto cannabisfrø fra Sweet Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem en Critical Mass og en Speed Devil #2 Auto. Begge forældre er udvalgt for deres bemærkelsesværdige energiske vækst og korte blomstringstid.

  Resultatet er en 3. generations cannabis, der er super hurtigvoksende, og som kan være klar til høst helt ned til 7 uger efter spiring.

  OBS:
  3-pakke indeholder 1 ekstra GRATIS frø!
  5-pakke inderholder 2 ekstra GRATIS frø!

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  AK47 Auto Nordland Seeds
  AK47 Auto Nordland Seeds Indendørs
  AK-47 Auto 45,00 DKK1.749,00 DKK

  AK-47 Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, afledt fra krydsning mellem 3 Sativaer fra henholdsvis Sydamerika, Mexico og Thailand, samt en Indica fra Afghanistan. Præcis hvilke sorter, der er indgået i krydsningen, forbliver dog en hemmelighed.

  AK-47 er en prisvinder, der går tilbage til 90erne, og dens fortsatte popularitet og internationale anerkendelse vidner om den høje kvalitet og fremragende effekt. Denne autoblomstrende version gør det muligt for alle at dyrke denne legende, ikke blot indendørs, men også udendørs i nordisk klima.

  Vælg pakkestørrelse
 • Alpha King Auto 59,00 DKK2.499,00 DKK

  Alpha King Auto cannabisfrø fra Christiania Seeds er en autoblomstrende Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem den berømte AK-47 og Lowryder.

  Vælg pakkestørrelse
 • Amnesia Haze Automatic 75,00 DKK562,50 DKK

  Amnesia Haze Automatic cannabisfrø fra Royal Queen Seeds er en Sativa-dominant sort, der blev skabt i Holland i 1990’erne.

  Den bliver undertiden også kaldt Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze og er en klassisk Sativa, der er populær verden over. Et must-try for enhver Sativa-elsker!

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Cannabisfrø-xdinafem-amnesia-xxl-auto-_x.jpg.pag
  Cannabisfrø-dinafem-Amnesia_XXL_Auto2
  Amnesia XL Auto 45,00 DKK1.749,00 DKK

  Amnesia XL Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, skabt ved at krydse en Original Amnesia med en Original Amnesia Auto.

  Resultatet er af høj kvalitet og en sikker favorit hos enhver Sativa-elsker og andre, der ønsker højt udbytte i en fart.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Acid 199,00 DKK569,00 DKK

  Auto Acid cannabisfrø fra Paradise Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, og er en krydsning mellem Acid og Ruderalis.

  Ligesom dens storesøster, Acid, er det en balanceret Diesel-hybrid med en inspirerende, energisk – lettere trippy – effekt, der er god til medicinske formål, navnlig smertelindring.

  Vinder af 3. pladsen i kategorien ”Indendørs” ved Copa THC Valencia , 2016.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  Cannabisfrø Pyramid Seeds Amnesia Gold Autoflowering 1
  Cannabisfrø Pyramid Seeds Amnesia Gold Autoflowering
  Auto Amnesia Gold 129,00 DKK199,00 DKK

  Auto Amnesia Gold cannabisfrø fra Pyramid Seeds er en Sativa-dominant sort afledt fra krydsning mellem en Amnesia Haze, en Lennon og en Ruderalis.

  Resultatet er en autoblomstrende hybrid, der besidder attraktive egenskaber over hele linjen, men er særlig bemærket for dens fortræffelige smag og aroma, høje udbytte og kraftige effekt.

  Vælg pakkestørrelse
 • POPULÆR
  AutoBrooklyn-Sunrise-Dutch-Passion-cannabisfroe
  Cannabisfrø Auto Brooklyn Sunrise Dutch Passion
  Auto Brooklyn Sunrise 199,00 DKK389,00 DKK

  Auto Brooklyn Sunrise cannabisfrø fra Dutch Passion er en feminiserede, autoblomstrende sort fremavlet ved krydsningen af en udvalgt stikling af Diesel, kendt som ”Brooklyn”, og en AK-47 Auto fra New York.

  Resultatet er en hybrid, der lever op til sit navn, og afspejler amerikansk cannabis’ høje kvalitet og rigdom.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Cinderella Jack 269,00 DKK535,00 DKK

  Auto Cinderella Jack cannabisfrø fra Dutch Passion er en feminiserede, autoblomstrende sort, fremavlet fra krydsning mellem en Cinderella 99 x Jack Herer hybrid og udvalgte autoblomstrende genetik fra den såkaldte “Magnum-linje”.

  Resultatet er en utrolig let-at-dyrke cannabissort der producerer – både inden- og udendørs – rigelige mængder af topskud komplet dækket af krystaller.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Critical Orange Punch 125,00 DKK235,00 DKK

  Auto Critical Orange Punch cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem Orange Punch (Grandaddy Purps x Orange Bud) og Auto Kritical Bilbo.

  Resultatet er en autoblomstrende version af denne prisvindende sort, der kan give et kæmpe afkast af super lækre afgrøder på så lidt som 75 dage fra frø til høst.

  Den blev udvalgt til High Times’ ”Top 10 Strains” i 2018.

  Vælg pakkestørrelse
 • TOP SORT
  AutoEuforia-Dutch-Passion cannabisfrø
  Cannabisfrø Auto Euforia Dutch Passion
  Auto Euforia 159,00 DKK299,00 DKK

  Auto Euforia cannabisfrø fra Dutch Passion er en Sativa-dominant, feminiserede, autoblomstrende cannabissort fremavlet fra en krydsning mellem en Euforia og en Skunk#1 Auto.

  Målet ved dette avlsprojekt var at skabe en kvalitets auto-version af Euforia.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Future #1 219,00 DKK599,00 DKK

  Auto Future #1 cannabisfrø fra Anesia Seeds er en balanceret 50/50 Indica/Sativa-hybrid, og er den autoblomstrende version af deres prisvindende Future #1.

  Resultatet er en unik, ekstremt potent – 28% THC! – autoblomstrende cannabis, der med garanti vil slå benene væk under dig.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Lemon Kix 349,00 DKK689,00 DKK

  Auto Lemon Kix (tidligere Auto Lemon Zkittle) cannabisfrø fra Dutch Passion er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem to amerikanske genetikker: Zkittlez og Las Vegas Lemon Skunk.

  Resultatet er en hybrid, der lever op til sine forældres succes og hype.

  Den har exceptionelle egenskaber ift. produktivitet og ekstremt højt indhold af THC for en autoblomstrende sort.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Lemongrass 199,00 DKK549,00 DKK

  Auto Lemongrass cannabisfrø fra Anesia Seeds er en Sativa-dominant sort, fremavlet ved krydsning af fremragende genetikker såsom Auto Lemon Haze, Auto Nova OG og Moose and Lobsta.

  Resultatet er en kraftig Sativa med stor potens og gode medicinske egenskaber.

  Vælg pakkestørrelse
 • TOP SORT
  Auto-Orange-Bud-dutch-passion cannabisfrø
  Cannabisfrø Auto Orange Bud Dutch Passion
  Auto Orange Bud 329,00 DKK629,00 DKK

  Auto Orange Bud cannabisfrø fra Dutch Passion er en feminiserede, autoblomstrende cannabissort fremavlet fra krydsningen af en Daiquiri Lime og en Orange Bud.

  Resultatet er en auto-version af den legendariske Sativa Orange Bud, som blev berømt i 90ernes hollandske coffeeshops.

  Vælg pakkestørrelse
 • Auto Pink Grapefruit 229,00 DKK

  Auto Pink Grapefruit cannabisfrø fra Short Stuff Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem en AK-47, en Blueberry, en Diesel og en Grapefruit.

  Det er en af de mest frugtige sorter i Short Stuffs katalog og har en utrolig aroma og godt afkast. Den genetiske ophav gør den til en vindunderlig sort.

  Vælg pakkestørrelse

No products were found matching your selection.

Close Min kurv
Recently Viewed Close

Close
Navigation
Categories